O-STA

Uspešen CeBIT za XLAB

Ljubljana, 11. marec 2010. Podjetje XLAB je tudi letos, že šesto leto zapored, razstavljalo na CeBIT-u, največjem računalniškem sejmu na svetu. Predstavili so napredna komunikacijska orodja ISL Online za podporo, delo in sodelovanje na daljavo in s temi povezane novosti.

XLAB-ova ekipa je z obiskom zelo zadovoljna. Letos so se osredotočili na iskanje novih partnerjev iz tehnološko razvitih držav. Po prodoru na trge nekaterih zahodnoevropskih držav in na zahtevni japonski trg, želijo svoj globalni trg še razširiti in svoje programske rešitve ISL Online uveljaviti v vseh državah s potencialno visoko kupno močjo.

Da so rešitve ISL Online, ki so plod lastnega razvoja, že priznane v evropski IT strokovni srenji, nakazuje zelo dober obisk njihove stojnice na CeBIT-u. Obiskalo jih je veliko obstoječih uporabnikov željnih ISL Online novosti, še več pa je bilo novih obiskovalcev, ki iščejo podobno rešitev za svoje poslovanje. Tem so predstavniki XLAB-a z demonstracijo predstavili uporabnost in učinkovitost programa.

Veliko težo je imel test, ki ga je opravila najpomembnejša nemška računalniška revija, c't magazin, v katerem je XLAB-ovo rešitev za podporo strank na daljavo, ISL Light, uvrstila v sam vrh ponudnikov enakih storitev.

Ker na XLAB-u radi podpirajo domače izdelke, so se njihovi obiskovalci lahko posladkali z Gorenjkino čokolado in odžejali s Fructalovimi sokovi.

www.islonline.com | www.xlab.si

O ISL Online

www.islonline.com se na trgu ponudnikov storitev za spletno komunikacijo pojavlja že od leta 2003. Danes njihove rešitve, kot so podpora na daljavo, dostop do oddaljenega računalnika, spletni pogovori in spletni sestanki, uporablja že več kot 70.000 podjetij po vsem svetu.

O podjetju XLAB Podjetje XLAB d.o.o., ki se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za enostaven dostop in nadzor oddaljenega namizja, sestanke in komunikacijo preko medmrežja na zahtevo, sodi v sam svetovni vrh. Izdelki ISL Online so združeni v poslovni paket "Vse v enem", ki nudi vsem, od malih, srednjih in velikih podjetij do posameznikov, nov, preprost in varen način dostopa do oddaljenega računalnika, sodelovanja s strankami, partnerji in zaposlenimi v dejanskem času. Izdelki ISL Online so tehnološko dovršeni