O-STA

Večer s Tržiškimi olimpijci

Do letošnjih olimpijskih iger v Vancouvru je ime Tržiča v svet poneslo že kar 16 udeležencev zimskih olimpijskih iger. V Vancouvru pa smo bili Tržičani zastopani kar s 7-člansko ekipo.

Občina Tržič in Športna zveza Tržič vas vabita, da preživite večer v družbi tržiških olimpijcev, ki so zastopali barve Slovenije in Tržiča na zimskih olimpijskih igrah v Vancouvru. Ob tej priložnosti bodo podeljena tudi priznanja najboljšim in najobetavnejšim športnikom Tržiča za leto 2009. V kulturnem programu bodo nastopili Pihalni orkester Tržič, Folklorna skupina Karavanke, Ansambel Zarja, Humoristična skupina Smeh, Vokalno instrumentalna skupina Zali rovt, Plesni Klub Tržič, Blejski plesni studio - Tržič, baletka Tea Drobnič in tržiški starosvetni smučarji. Program bosta povezovala Polona Bertoncelj in Janez Kikel.

Tržič vas v to dobro družbo vabi v petek, 26. marca, ob 19. uri, prizorišče pa bo seveda Dvorana tržiških olimpijcev, katere preddverje krasijo fotografije dosedanjih predstavnikov Tržiča na olimpijskih igrah, na ta večer pa se jim bodo pridružile nove fotografije letošnjih olimpijcev. Vabljeni.

Kontakt: Mateja Dolžan, Turistično promocijski in informacijski center Tržič, 04 59 71 536, 051 627 057, mateja.dolzan@trzic.si