O-STA

Novo v ponudbi Slovenskih železnic: Darilni bon - z vlakom po Sloveniji in tujini

PODARITE DOŽIVETJA!

V ponudbi potniškega prometa Slovenskih železnic bodo od 15. aprila naprej tudi darilni boni za popotovanja z vlakom po Sloveniji in tujini. Tako vam bo na voljo novo, praktično in zanimivo darilo.

Z vlaki Slovenskih železnic se vsako leto prepelje več potnikov. V preteklem letu se jih je prepeljalo že skoraj sedemnajst milijonov, kar je zagotovo znak, da so potovanja z vlaki čedalje bolj priljubljena in da je darilni bon za potovanje z vlakom lahko dobra izbira.

Darilni bon omogoča pestro izbiro raznovrstnih in zanimivih popotovanj. Prejemnik darilnega bona lahko izbira med potovanji tako po Sloveniji kot tujini, lahko se odloči tudi za nizkocenovne ponudbe ali pa za izlete po eni ali več držav z vozovnico InterRail. Ta omogoča neomejeno število voženj in je namenjena prav vsem generacijam potnikov.

Darilni boni so na voljo v vrednosti 10, 20 in 50 evrov. Kupite jih lahko v Info centrih na železniških postajah Ljubljana, Celje in Maribor ali naročite na spletni strani Slovenskih železnic.

Več informacij o darilnih bonih in pestri ponudbi storitev potniškega prometa dobite na spletni strani www.slo-zeleznice.si ali telefonski številki 01/ 29 13 391.

Bodite drugačni in svojim najdražjim podarite nova in nepozabna doživetja!

Slovenske železnice