O-STA

Izsel je skupni subregijski turisticni vodic CELJE (Lasko, Dobrna, Vojnik, Store) IN YOUR POCKET

V partnerskem sodelovanju med občinami: Celje, Laško, Štore, Vojnik in Dobrna je izšel skupni subregijski turistični vodič CELJE (Laško, Dobrna, Vojnik, Štore) IN YOUR POCKET v skupni nakladi 20.000 izvodov. Vodič je nastal po iniciativi Zavoda Celeia Celje, ki je h kreiranju skupne turistične brošure povabil tudi subregijske občine. Naročniki vodiča so občine, v sodelovanju z Termami Dobrna in Thermano Laško.

Zakaj odločitev za vodič IN YOUR POCKET?

Tržna znamka In Your Pocket je v 18 letih zagotovo prepričala mnoge. Z 10.000.000 obiskom spletnih strani in turističnih nasvetov letno, ki pokriva 136 mest in 24 držav ter brezplačnim dostopom, ki je na voljo na http://www.inyourpocket.com/ , si lahko vsak vedoželjen obiskovalec dogajanja doma ali po svetu, zagotovi neprecenjive informacije iz prve roke. Vsebina vodiča je napisana na podlagi raziskovalnega dela tujih novinarjev, ki so na območju občin preživeli kar nekaj časa in obiskali različne turistične ponudnike. Pri kreiranju vodiča kot tudi sodelovanju s tujimi novinarji so aktivno sodelovale naslednje organizacije: Zavod Celeia Celje, STIK Laško, ZTŠK Dobrna, Občina Vojnik - Oddelek za gospodarstvo in Občine Štore.


Izdaja vodiča pomeni prvi pomembni korak na poti " destinacijskega " trženja in hkrati pomemben razvojni premik - skupno sodelovanje in skupni nastop na turističnem trgu bo pripomogel k povečanju št. turistov v naše občine, saj imamo skupaj bolj kvalitetno in turistom bolj prijazno ponudbo.

Distribucija 10.000 izvodov bo izvedena v okviru TIC -ev v sodelujočih občinah v lokalnem okolju, 10.000 izvodov pa bo distribuiral izvajalec - podjetje IQBATOR d.o.o. na več kot 500 distribucijskih mest po Sloveniji in tudi v tujini.

Vodič je dostopen tudi na spletni strani: http://www.inyourpocket.com/slovenia/Celje

Več info: Urša Dorn, Svetovalka za turizem, tel.: 03 42 87 935, mobi: 0041 608 655, e-mail: ursa.dorn@celje.si