O-STA

Računalniška podpora z mobitela

Ljubljana, 21.6.2010; XLAB, eden vodilnih proizvajalcev programskih rešitev za spletno podporo, sodelovanje in komunikacijo, je izdal ISL Light za Windows Mobile. ISL Light tako poleg ostalih platform podpira tudi mobilne telefone in omogoča uporabnikom dostop in nadzor oddaljenega računalnika z mobitela ali obratno.

ISL Light za Windows Mobile postavlja prilagodljivost in učinkovitost uporabnika pri uporabi programske rešitve za računalniško podpora na daljavo še stopničko višje. Ta lahko sedaj tehnične težave svojih strank, predvsem kadar gre za res nujne zadeve, rešuje resnično od koderkoli. S svojega mobilnika lahko dostopa in nadzira oddaljeni računalnik svoje stranke, ureja dokumente in dela z vsemi aplikacijami na tem računalniku. Nič več ni treba povsod s seboj vzeti prenosni računalnik, dovolj je mobitel v žepu.

ISL Light je del družine ISL Online, ki vključuje 4 rešitve za spletno komunikacijo: spletni sestanki, takojšnja računalniška podpora na daljavo, spletni pogovor v živo, samostojno delo z oddaljenim računalnikom. Cena letne ISL Online naročnine (ki vključuje tudi ISL Light za Windows Mobile) je 390€. Na spletni strani www.islonline.com je na voljo brezplačni 15 dnevni preizkus.