O-STA

Spletni sestanki tudi na Macu in Linuxu

Ljubljana, 21.6.2010; XLAB je izdal različico ISL Groop za sistema Mac in Linux. Spletne sestanke ISL Groop uporabniki organizirajo v nekaj minutah ter lahko sedaj povabijo udeležence z vsega sveta, ne glede na to, kateri operacijski sistem uporabljajo.

ISL Groop je programska rešitev za spletne sestanke, spletne seminarje, e-izobraževanje in spletno sodelovanje. Sedaj deluje na vseh poglavitnih operacijskih sistemih, Windows, Mac in Linux. Preko spletnega vmesnika lahko uporabnik v nekaj minutah vzpostavi spletni sestanek, pri čemer program ne zahteva nobenih posebnih nastavitev in namestitev na vašem računalniku. Poleg prenosa zvoka in slike, lahko udeleženci v virtualno sejno sobo uvozijo PowerPoint predstavitev, delijo svoje namizje ali le izbrano aplikacijo z ostalimi udeleženci. Tem lahko omogočijo tudi oddaljen nadzor nad svojim namizjem ali posamezno aplikacijo. Med predstavitvijo lahko uporabljajo tudi orodja za opombe in poudarijo najpomembnejše točke predstavitve.

ISL Groop je del družine ISL Online, ki vključuje 4 rešitve za spletno komunikacijo: spletni sestanki, takojšnja računalniška podpora na daljavo, spletni pogovor v živo, samostojno delo z oddaljenim računalnikom. Celovita storitev združena v enem paketu omogoča uporabnikom še bolj kakovostno spletno podporo strank. Več o licenčnem modelu podjetja XLAB lahko preberete na njihovi strani www.islonline.com, kjer lahko prav tako pričnete z brezplačnim 15-dnevnim preizkusom vseh izdelkov ISL Online.