O-STA

Celje bo prvič obiskala Klovnbufova vesela karavana

Izjemno zabavno potovanje v Deželo Klovnade in obisk najbolj nenavadne šole na svetu - Klovnbufove šole za klovne

Celje, 5. julij 2010, Zavod Celeia Celje v sodelovanju z Zavodom Bufeto iz Ljubljane vabi v petek, 9. 7. 2010, ob 18.00 na Vodni stolp (Kocenova ulica) kamor prihaja Klovnbufova vesela karavana. Sodelujoči: Alexey Myronov (Rusija), Clown Grouppe Die Aussenseiter (Nemčija) in Zavod Bufeto (Slovenija).Vstop na prireditev, ki bo v primeru slabega vremena prestavljena na petek, 16. 7. 2010, je prost. Prireditev je del Poletja v Celju, knežjem mestu 2010. Medijski pokrovitelj Poletja v Celju, knežjem mestu 2010: Radio Fanatsy. Pokrovitelji: Simbio d.o.o., Geodetski zavod Celje d.o.o., CM Celje d.d., VOC Celje d.d. in Banka Celje d.d..

Kdo je ta, ki se mu smeješ? Kdo je ta ... Kdo? ... kot Kolumb odkriva "stari znani svet", že neštetokrat posnet presnet ... presnet ... presnet. In ko končno na široko ti odpre oči. Ti pokaže najpreprostejše reči ... zatorej smej se, smej se ... KLOVNU!

Dragi Celjani in Celjanke ... pozor, tudi v vaše blazno resno mesto prihaja najbolj zabaven festival - festival klovnade in klovnskega gledališča - Klovnbuf! Pridite in nas spoznajte - klovne! Radi bi, da bi bili srečni, nasmejani! Ja! Ker je nebo modro, paradižnik rdeč in klovn smešen butelj!

Skupaj z našimi veselimi prijatelji iz tujine vas vabimo na nadvse zabavno POTOVANJE V DEŽELO KLOVNADE, v deželo smeha in v najbolj nenavadno šolo na svetu - KLOVNBUFOVO ŠOLO ZA KLOVNE! Predstave v različnih klovnskih žanrih se bodo med seboj prepletale in tako ustvarile zabavno in veselo festivalsko vzdušje, ki ga bomo nadgradili v interaktivni - ustvarjalni delavnici, kjer si bodo obiskovalci izdelali preproste klovnovske rekvizite in se seveda naučili klovnovskih veščin.

Več info: Snežana Gabrovec, Referentka za prireditve, tel.: 03 42 87 932, mobi: 051 681 990, e-mail: snezana.gabrovec@celje.si.