O-STA

Na Mestni plaži na Savinjskem nabrežju se bo plesalo tudi letošnje poletje

Vabljeni k učenju latinsko - ameriških plesov, swinga in ostalih korakov, primernih za vse generacije

Celje, 6. julij 2010, Zavod Celeia Celje in Plesni klub Flamenco vabita v soboto, 10. 7. 2010, ob 20.00 na Mestno plažo (Savinjsko nabrežje) na prijeten plesni večer. Za vse željne plesa bosta poskrbela priznana celjska plesna učitelja, Polona in Branko Podergajs Siussi iz Plesnega kluba Flamenco, ki je, skupaj z Zavodom Celeia Celje, tudi soorganizator med plesalci izjemno priljubljenega Plesa knežjega mesta. Zadnjega plesa, ki se je zgodil v Celjskem domu v mesecu maju, se je udeležilo kar 150 plesalcev iz različnih koncev Slovenija, ki so tako potrdili, da je ideja o organizaciji plesnih večerov bogato obrodila sadove. Na Mestni plaži bodo plesni večeri potekali še 10. in 26. 8. 2010, ob 20.00. Vsak večer, na katerega je vstop prost, bo prinesel učenje novih plesnih korakov. Prireditev se uvršča v sklop prireditev Poletja v Celju, knežjem mestu 2010. Medijski pokrovitelj Poletja v Celju, knežjem mestu 2010: Radio Fanatsy, Novi tednik in Radio Celje. Pokrovitelji: Simbio d.o.o., Geodetski zavod Celje d.o.o., CM Celje d.d., VOC Celje d.d. in Banka Celje d.d..

PROGRAM PLESNIH VEČEROV NA MESTNI PLAŽI

Sobota, 10. julij

20.00 MESTNA PLAŽA - SAVINJSKO NABREŽJE

MESTNA PLAŽA PLEŠE: LATINO

Plesni klub Flamenco

Polona & Branko Podergajs Siussi

Ljubitelji zagorelih teles, vročih latino ritmov in sočnih gibov, za vas bosta Polona in Branko Podergajs Siussi, priznana plesna pedagoga iz Plesnega kluba Flamenco, pripravila predstavitve različnih latinsko - ameriških plesov (salsa, rumba, cha cha, bachata, samba, tango, paso doble, ...), ki se bodo zvrstile ob prijetni glasbi Latinske Amerike. Tokrat vas bosta naučila osnov latinsko - ameriških plesnih korakov.

Vstop prost.

Torek, 10. avgust

20.00 MESTNA PLAŽA - SAVINJSKO NABREŽJE

MESTNA PLAŽA PLEŠE: SWING

Plesni klub FLAMENCO

Polona & Branko Podergajs Siussi

Vsi ljubitelji bluesa, rock&rolla in glasbe od 50. - 90. boste prišli na svoj račun na večeru swinga. Polona in Branko Podergajs iz Plesnega kluba Flamenco bosta poskrbela za dobro glasbo, za predstavitev različnih zvrsti plesa swing (blues, rock&roll, six count, lindy hop, balboa, disco fox, disco hastle, foxtrot...) in mini plesni tečaj osnovnih korakov.

Vstop prost.

Četrtek, 26. avgust

20.00 MESTNA PLAŽA - SAVINJSKO NA BREŽJE

MESTNA PLAŽA PLEŠE: MIX PARTY

Plesni klub FLAMENCO

Polona & Branko Podergajs Siussi

Za vas bomo pripravili široko paleto plesnih ritmov za vse starosti. Zavrteli se boste lahko ob domači, zabavni, dalmatinski, svečani in tuji glasbi. Zaplesali bomo foxtrot, disco fox, angleški valček, polko in še več. Polona in Branko Podergajs Siussi iz Plesnega kluba Flamenco bosta vse obiskovalce naučila osnovnih korakov plesa SIRTAKI, ki ga boste zaplesali ob svetovno znani uspešnici Grk Zorba.

Nikar ne zamudite tega izjemnega plesnega večera!

Vstop prost.

Več info: Snežana Gabrovec, Referentka za prireditve, tel.: 03 42 87 932, mobi: 051 681 990, e-mail: snezana.gabrovec@celje.si ter Branko Podergajs, Plesni klub Flamenco, tel.: 040 500 540, e-mail: branko.podergajs@gmail.com