O-STA

Uporaba SAOP-jevih rešitev za slovenska podjetja pomeni konkurenčno prednost

Globalna anketa Microsoft CSAT je pokazala nadpovprečno zadovoljstvo uporabnikov s SAOP-jevimi rešitvami

ŠEMPETER PRI GORICI, 30. julij 2010 - Podjetje SAOP, vodilni proizvajalec poslovnih programov za podjetja in javne ustanove je, kot Microsoft Gold Certified Partner, prek neodvisnega podjetja TNS že tretje leto zapored izvedel anketo zadovoljstva svojih strank. V primerjavi z ostalimi partnerji Microsofta je bil SAOP v svetovnem merilu tudi letos nadpovprečno uspešno ocenjen. Zadovoljstvo s SAOP-jem je izrazilo kar 94 odstotkov strank. Raziskava je potrdila tudi visoko dodano vrednost SAOP-jevih rešitev, saj je 91 odstotkov uporabnikov mnenja, da so v konkurenčni prednosti, ker uporabljajo rešitvi iCenter in miniMAX.

"Rezultati ankete dokazujejo, da je SAOP v globalnem merilu uspešno informacijsko podjetje, kar krepi naša izhodišča pri razvoju dejavnosti na tujih trgih, " je povedala Sonja Šinigoj, direktorica SAOP. "Po drugi strani je visoka pripadnost slovenskih kupcev za nas dodatna spodbuda za še boljše delo z domačimi strankami, ki pomembno prispevajo k uspešnim rezultatom."

Nadpovprečno število uporabnikov poroča o visoki vrednosti rešitev iCenter in miniMAX v primerjavi s ceno. Ob visoki oceni za kakovost izdelkov in povezanih storitev bi prijateljem in poslovnim partnerjem rešitve iCenter in miniMAX priporočilo kar 92 odstotkov vprašanih.

"Raziskava je pokazala, da so naše stranke izredno zahtevne glede prodajnih storitev, zato v prihodnje načrtujemo še bolj učinkovito izvajanje podpore uporabnikom, tako s tehničnega vidika kot tudi glede poslovne vsebine in posredovanja dobrih praks," je dodal Tomaž Puc, svetovalec v podjetju SAOP.

Raziskavo Microsoft CSAT, ki je del postopka podaljšanja partnerskega certifikata Microsoft Gold Certified Partner, so v SAOP-ju izvedli tretjič zapored, v njej pa je sodelovalo 244 podjetij.

Dodatne informacije


Logotipi SAOP, fotografije, vsebinski članki... http://www.saop.si/site/o_podjetju_za_novinarje/413/za_novinarje.aspx

Peter Krkoč, Vodja marketinga in odnosov z javnostjo

SAOP d.o.o.
Cesta Goriške fronte 46
5290 Šempeter pri Gorici

T: 05 / 393 40 23

M: 031 604 851
E: peter.krkoc@saop.si
F: 05 / 393 81 36
S: http://www.saop.si