O-STA

Avon predstavlja revolucinarno linijo za nego las Advance Techniques

Podjetje Avon je v prejšnjem tednu lansiralo novo, revolucionarno linijo za nego las Avon Advance Techniques beautifully behaved. Linija je namenjena vsem tistim, ki si želijo svoje neukročene lase preobraziti v mehke, gladke in ravne tudi v deževnem vremenu.

Advance Techniques kolekcija za čudoviti videz las je drugačna od vseh proizvodov za nego las, ki ste jih poznali do sedaj, saj je ustvarjena z ekskluzivno Lotus Shield tehnologijo, ki kljubuje vlagi iz okolja. V Avonu so navdih našli v naravni odbojni moči lotusovega lista, ki oblikuje rahlo pregrado in prepreči dostop vlažnosti ter ohrani vašo pričesko brezhibno.

Na voljo so šampon, balzam in serum, ki takoj preoblikujejo neukročene lase v mehke, gladke in ravne, lasje pa ostanejo urejeni tudi v deževnem vremenu vse do tri dni.

Podjetje Avon tudi sicer ogromno pozornosti namenja nenehnemu razvoju svojih izdelkov in se lahko pohvali s številnimi patenti. Z novo Advance Techniques beautifully behaved linijo pa je bila uslišana prošnja mnogih porabnic in porabnikov, ki so se do sedaj zaman trudili ukrotiti svoje neubogljive lase.