O-STA

Avon Voices - Avonovo prvo svetovno on-line tekmovanje za iskanje glasbenih talentov

www.AvonVoices.com

Avon že več kot 124 let vzpodbuja generacije žensk, da najdejo svoj lasten glas (voice) v vsakdanjem življenju in v boju za uresničevanje svojih želj. Sedaj, ko bomo slavili 125. obletnico, pozivamo vse ženske širom sveta, da dvignejo svoje glasove v pesmi - zato je tukaj AVON VOICES.

Avon voices je prvi "online talent show" na svetu. Namenjen je vsem članom, pa tudi uporabnikom Avonovih izdelkov v več kot 60-ih državah. Je dolgotrajen program, ki izpodbuja krepitev vloge ženske v družbi in je tudi glavni del zabave ob 125. obletnici delovanja Avona.

Svetovno znana žirija bo odločala o novih talentih

Pri velikem tekmovanju bo odločala tudi znana žirija, ki jo sestavljajo zveneča imena glasbenega sveta. Med njimi je šestkratna dobitnica nagrade Grammy Fergie, legendarna skladateljica Diane Warren, pevka in skladateljica Grammy nominiranka Natasha Bendingfield in ruska pevka Valeriy. Glavne značilnosti enoletnega programa sestavlja potovanje za 200 kandidatov s celega sveta, ki bodo prešli prvi krog glasovanja. V tem delu bodo dobili profesionalne glasbene treninge. Prav tako pa bodo posneli svoj video posnetek za polfinale, ki jim ga bodo omogočala ekipa glasbenih profesionalcev.

"Vesela sem, da živim svoje sanje skozi glasbo. Poznam veliko žensk, ki sanjajo o tem, da se njihov glas sliši in sedaj jim bo to tudi omogočeno," je povedala Fergie. "Avon Voices bo dal ženskam priliko, da podelijo svoje krasne glasove s celim svetom!"

Avon Voices bo predstavljen v več kot 40 milijonov Avonovih katalogih, ki bodo podeljeni na celem svetu v času decembra in januarja.

Z glasbo proti nasilju nad ženskami

Avon Voices je veliko več kot samo iskanje novih talentov. Tekom leta bo glasba dostopna za digitalni prevzem od katerega bo odstotek namenjen kampanji proti nasilju nad ženskami. Do danes je Avon podelil več kot 30 milijonov dolarjev za ozaveščanje javnosti o nasilju nad ženskami in preventivni zaščiti tovrstnih programov.

Podporo Avonovi svetovni kampanji bo izkazala tudi Diane Warren, ki bo objavila svoj singl "Until U Love U", ki ga je zapela Valeriya v produkciji Davida Packa.

"Kot skladateljica vem kako pomembni so trenutki, ko ljudje s srcem doživljajo glasbo" je povedala Diana. "Zelo sem navdušena nad Avonovim zavzemanjem za ozaveščanje žensk, ki jih bo skozi glasbo spodbudilo v vseh univerzalnih jezikih!"

Cilj AVON VOICES je med vsemi talenti poiskati dve pevki, izmed katerih bo ena posnela profesionalni glasbeni album.

Kako sodelovati? Če ste ženska in imate vsaj malce pevskega talenta, ne odlašajte, to je lahko izjemna priložnost za vas. Če raje skladate pesmi in vas še posebej pritegnejo melodije polne optimizma, upanja in inspiracije, potem je čas, da pričnete z ustvarjanjem. Skladatelj ali skladateljica bo lahko svojo mojstrovino naložila preko spletne strani Avon voices v maju 2011.

Obiščite www.avonvoices.com in do 13. februarja naložite svoj pevski video. Vsa pravila in navodila o sodelovanju so podrobneje razložena na omenjeni spletni strani.

Sodelovanje:
Pridružite se prvemu spletnemu iskanju talentov po svetu:

• SODELUJTE IN ZAPOJTE v on-line Talent Showu tako, da postavite svoj video zapis na: www.avonvoices.com do 13.02.2011.

• SKLADAJTE PESMI upanja in inspiracije, postavite svoj MP3 file in tekst skladbe na www.avonvoices.com maja prihodnje leto.

• GLASUJTE in povabite DRUGE da glasujejo na www.avonvoices.com , postanite tudi vi del odločanja o najboljših talentih.

Edinstvena priložnost, da zakorakate v svet glasbenega ustvarjanja ob jubilejnem 125 letnem delovanju podjetja Avon.

In nagrajenci? Izbralo se bo okoli 200 talentov iz vsega sveta, ki se bodo potegovali za finale. Na koncu bomo dobili dva zmagovalca; zmagovalko s pevskim talentom in osebo, ki bo napisala novo Avonovo himno.

Torej, čas je, da tudi Slovenke povzdignemo svoj glas in pokažemo širnemu svetu, da smo tudi me pomemben del tega nepozabnega doživetja!

Pokažite svoj talent, zabavajte se in glasujte za vaše najljubše pevce.!

***

Za več informacij: AvonVoices.com

Če želite kontaktirati Avon pokličite 01/530 94 00 ali pišite na www.avon.si