O-STA

Bliža se spektakularni koncert skupine Pop Design

V petek, 17.9.2010 ob 20:30, v Križankah ne zamudite koncerta ob petindvajseti obletnici legendarne skupine Pop Design. Na dogodku bo podjetje Avon predstavilo novo dišavo pevke Fergie (Black Eyed Peas) Outspoken.

Gre za dišavo, za katero pravijo, da je kot izjemno drzen koktajl ledenih jagod, le-te se šokantno prepletajo z ultra ženstveno tuberozo in žlahtnim črnim usnjem. Je naravna, ženstvena in cvetlična. Takšna, da jo vsaka samozavestna ženska, ki svoje ideje brez oklevanja pove na glas, vsekakor mora imeti. Prav takšna, kot je Fergie tudi sama.

Avonov Outspoken bo na koncertu v križankah predstavila Tina Petelin, miss Slovenije 2009, sledilo pa bo kar nekaj presenečenj, ki jih nikakor ne smete zamuditi.

Vabljeni, da skupaj z nami zaplavate v svet nostalgije in na ves glas zapojete pesmi, kot so Ne bom ti lagal, Ko si na tleh, Potepuh, Prihajam domov, Na božično noč,...

Več o Avonu:

Avon je vodilno globalno kozmetično podjetje z več kot 10 bilijonov dolarjev letnih prihodkov. Je tudi največje podjetje na svetu, ki se ukvarja z direktno prodajo. Avon je prisoten v več kot 100 državah in ima približno 6,2 milijona neodvisnih prodajnih zastopnikov. Avonovi produkti vključujejo kozmetične izdelke, pa tudi modne izdelke in izdelke za dom. V svoji ponudbi imajo uveljavljene blagovne znamke, kot so: Avon Color, Anew, Skin-So-Soft, Advance Techniques, Avon Naturals in Mark. Več o podjetju najdete na www.avoncompany.com.