O-STA

Avon sklenil sodelovanje z legendarno, slovensko pop-rock skupino Pop Design

Podjetje Avon zelo rado sklepa sodelovanja s svetovno znanimi zvezdami, kot so Reese Witherspoon, Patrick Dempsey, Curtney Cox, Fergie (Black Eyed Peas) in drugi, pred kratkim pa je sklenilo sodelovanje okrepiti tudi z lokalnimi zvezdniki.

Skupina Pop Design letos praznuje neverjetno petindvajseto obletnico delovanja, ki jo namerava obeležiti s septembrskim koncertom v Križankah. Avon bo na omenjenem spektaklu lansiral nov, edinstven parfum pevke Fergie (Black Eyed Peas). Gre za dišavo Outspoken, za katero pravijo, da je kot izjemno drzen koktajl ledenih jagod, le-te se šokantno prepletajo z ultra ženstveno tuberozo in žlahtnim črnim usnjem. Fergie (na fotografiji) je o sodelovanju z Avonom povedala:"Tako sem navdušena nad sodelovanjem z Avonom... Vedno iščem nove načine, kako bi se lahko izrazila in dišava je odlična priložnost za to, da lahko delim svojo originalnost in samozavest s svojimi oboževalci in Avonovimi strankami."

Kako navdušeni pa so člani skupine Pop Design, bo mogoče izvedeti na novinarski konferenci, ki bo 3. septembra v Ljubljani na Rožniku, ob 13. uri. Člani skupine bodo zaupali nekaj več podrobnosti o njihovem koncertu in o novi zgoščenki, Tina Petelin, miss Slovenije 2009, pa bo povedala nekaj besed o dišavi Outspoken.