O-STA

Tržiške poletne prireditve 2010 - za vsakogar nekaj: pridite in poglejte

Mesec avgust prinaša v mesto Tržič drugi sklop Tržiških poletnih prireditev, ki so letos v Kulturnem centru Tržič že postregle z odmevnimi prireditvami, kot so "Fuzbal je vse" z Gojmirjem Lešenjakom - Gojcem, "Fotr" z Ladom Bizovičarjem ter "Porno smeh ali vse česar niste želeli vedeti o seksu" Humoristične skupine Smeh. Ljubitelji glasbe so v junijskem programu našli izvajalce, kot so Romana Krajnčan, Pihalni orkester Tržič z Nušo Derenda in z ustvarjalci mjuzikla Moje pesmi, moje sanje ter učenci Glasbene šole Tržič. Program je popestril še 2. Svetovni festival tržiških bržol, otroci pa so ob sobotah dopoldne uživali na predstavah in ustvarjalnih delavnicah.

V avgustu bo na programu najprej letni kino, torej kino pod milim nebom, petkov večer si bomo polepšali z nedavno uspešnico - mjuziklom Mamma mia. Sledijo koncert odličnega "Dixieland banda" Glasbene šole Tržič, koncert skupine "After 7" z glasbo legendarne skupine ABBA, nato pa bomo izkoristili priložnost za veselo srečanje z gosti iz Zaječarja, mineva namreč 30 let od pobratenja Tržiča s tem srbskim mestom, ne bodo manjkali niti trubači. Ljubitelji zabavnih iger ob in v vodi se že veselijo "XII. iger veselja in smeha" na Letnem kopališču Tržič, ljubitelji poletnih festivalov pa mini punk-rock festivala "Vornk summer fest". Zadnja letošnja tržiška poletna prireditev in edina v avgustu z vstopnino pa je Večer stand up komedije z Vidom Valičem.

V avgustu pa bodo na svoj račun prišli tudi otroci, saj pridejo na obisk Zvezdica Zaspanka, Krtek Zlatko in lutkovniki OŠ prof. dr. Josipa Plemlja Bled, na ustvarjalni delavnici s Tržiškim muzejem pa bodo izdelovali cofke in zapestnice prijateljstva. Ob sobotah dopoldne torej ne bo dolgčas.

Vse informacije o prireditvah in vstopnice Večer stand up komedije z Vidom Valičem lahko dobite v pisarni Turistično promocijskega in informacijskega centra Tržič na Trgu svobode 18, na telefonskih številkah 04 59 71 536 in 051 627 057 ali po elektronski pošti informacije@trzic.si.

Tudi v avgustu dobrodošli na Tržiških poletnih prireditvah 2010!