O-STA

SAOP z nenehnimi izboljšavami ohranja najvišji Microsoftov partnerski status

Vlaganje v znanje, uspešno poslovanje ter nadpovprečno zadovoljstvo uporabnikov rešitev iCenter in miniMAX sta SAOP-ju omogočila podaljšanje najvišjega partnerskega statusa Microsoft Certified Gold Partner.

ŠEMPETER PRI GORICI, 3. september 2010 - Podjetje SAOP d.o.o., vodilni ponudnik prilagojenih informacijskih rešitev za mala in srednja podjetja ter javne ustanove, je znova podaljšal partnerski status Microsoft Gold Certified Partner, ki ga uspešno ohranja že od leta 2006. V letošnjem letu so veliko pozornosti namenili predvsem vlaganju v znanje svojih zaposlenih, kar je devetim strokovnjakom v podjetju omogočilo pridobitev certifikata Microsoft Certified IT Professional - Database Developer. Zadovoljne ostajajo tudi stranke, saj je s SAOP-jevimi rešitvami iCenter in miniMAX zadovoljnih kar 94 odstotkov uporabnikov.

"Z ohranjanjem najvišjega partnerskega statusa Microsoft Certified Gold Partner poleg visoke usposobljenosti za vodilne poslovne tehnologije potrjujemo tudi uspešnost na projektih," je povedala Sonja Šinigoj, direktorica SOAP. "V letošnjem letu smo kljub temu, da v gospodarstvu kriza še ni popustila, izvedli vrsto novih implementacij poslovnih rešitev iCenter, razvili dodatne nišne rešitve in pripravili vse potrebno za pričetek prodaje spletne poslovne rešitve miniMAX v Srbiji."

Vsakoletno podaljševanje najvišjega partnerskega statusa Microsoft Certified Gold Partner od podjetja zahteva nenehno vlaganje v razvoj lastnih kadrov. V letošnjem letu so se zato v SAOP-ju odločili, da še okrepijo usposobljenost svojih razvijalcev poslovnih rešitev na Microsoftovih tehnologijah s pridobitvijo novih certifikatov. Devet strokovnjakov v podjetju je letos med drugim prejelo najnovejši certifikat na področju razvoja aplikacij na osnovi podatkovnih zbirk Microsoft Certified IT Professional - Database Developer. Tako ima podjetje skupaj že 30 certifikatov na področju Microsoftovih tehnologij, s čimer se uvrščajo med najboljše poznavalce teh tehnologij v Sloveniji. Letos nameravajo v izobraževanje in usposabljanje svojih zaposlenih nameniti 280.000 evrov, kar predstavlja 7 odstotkov pričakovanih letnih prihodkov.

Najvišji Microsoftov partnerski status narekuje odličnost v poslovanju, ki jo morajo potrditi tudi stranke. V sklopu podaljšanja Microsoftovega partnerstva so v SAOP preverili zadovoljstvo svojih uporabnikov z globalno anketo CSAT. Ta je pokazala, da podjetje ostaja nadpovprečno uspešno pri splošnem zadovoljstvu strank, ki je letos znašalo kar 94 odstotkov. Prijateljem in poslovnim partnerjem bi tako rešitve iCenter in miniMAX priporočilo kar 92 odstotkov uporabnikov, kar še dodatno kaže na visoko vrednost SAOP-jevih rešitev.

Dodatne informacije


Logotipi SAOP, fotografije, vsebinski članki... http://www.saop.si/site/o_podjetju_za_novinarje/413/za_novinarje.aspx

Peter Krkoč, Vodja marketinga in odnosov z javnostjo

SAOP d.o.o.
Cesta Goriške fronte 46 , 5290 Šempeter pri Gorici

T: 05 / 393 40 23, M: 031 604 851
E: peter.krkoc@saop.si
F: 05 / 393 81 36
S: http://www.saop.si