O-STA

SAOP srečanje uporabnikov: znanje, sodelovanje in odgovornost

SAOP je na osrednjem letnem srečanju uporabnikov poskrbel tudi za dobrodelno akcijo in doniral Tanji Kodrič za nakup nožne proteze.

KAMNIŠKA BISTRICA, ŠEMPETER PRI NOVI GORICI, 17. september 2010 - Podjetje SAOP, vodilni proizvajalec poslovnih programov za podjetja in javne ustanove, je na osrednjem strokovnem in družabnem srečanju, ki se ga je udeležilo prek 180 uporabnikov in poslovnih partnerjev, izvedel dobrodelno akcijo zbiranja zamaškov za nožno protezo Tanje Kodrič. V okviru akcije je SAOP prispeval tudi donacijo, ki bo Tanji omogočila hitrejšo pridobitev prepotrebne nožne proteze. Sodobna nožna proteza, ki stane 26.413 evrov, bo dekletu, ki je v srednji šoli zaradi kostnega raka izgubila nogo, pomagala pri lažjem opravljanju vsakdanjih opravil ter uresničevanju življenjskih ciljev.

"Tanja Kodrič ima kljub težkim posledicam premagane bolezni pred seboj veliko ciljev, želi doštudirati in živeti človeka vredno življenje. V SAOP smo veseli, da ji lahko pomagamo. To je del naše odgovornosti in hkrati pomeni tudi uresničevanje naših temeljnih vrednot," je povedala Sonja Šinigoj, direktorica SAOP. S SAOP-jevo donacijo, je Tanja korak bliže k novi protezi z elektronskim kolenom, ki jo bo lažje uporabljala ter ji bo pomagala premagovati tudi stopnice in neravno podlago.

"SAOPjeva donacija mi veliko pomeni, predvsem zato, ker so mi bili sami od sebe pripravljeni pomagati. Pričakujem, da mi bo tudi s SAOPjevo pomočjo uspelo zbrati potrebna sredstva že do konca letošnjega leta," je povedala Tanja Kodrič.

SAOP-jevo srečanje uporabnikov je letos že drugič potekalo v Kamniški Bistrici in je minilo v duhu sodelovanja, ustvarjalnosti in partnerstva. Na dogodku se je zvrstilo 9 predavanj v treh sklopih, za uporabnike iCentra iz gospodarstva in javnega sektorja ter za uporabnike miniMAXa. Kot gosta sta nastopila Ivan Simič in Tanja Urbanija. Simič je predstavil aktualne teme s področja davkov ter novosti in skrite pasti predvidene obdavčitve nepremičnin. Poleg pridobivanja novih znanj in dobrih praks s področja učinkovitega vodenja poslovanja (šolska prehrana po novem, EU razpisi, DDV cvetke, ...), je SAOP v sodelovanju s podjetjem Taktika Plus priredil tudi družabne poslovne igre, prek katerih so udeleženci poglabljali vezi z drugimi uporabniki ter zaposlenimi v SAOP-ju.

"Kakovostno delo z uporabniki je ena največjih konkurenčnih prednosti SAOP-ja. To se nam potrjuje na vsakem koraku, zato bomo še naprej vlagali v naše uporabnike, v prenos znanja in visoko raven vsebinske in tehnične podpore," je še povedala Sonja Šinigoj.

Kot je pokazala nedavna globalna raziskava zadovoljstva uporabnikov CSAT, ki so jo v SAOP-ju izvedli z namenom podaljšanja najvišjega partnerskega statusa Microsoft Gold Partner, je bilo v minulem letu s podjetjem SAOP zadovoljnih nadpovprečnih 94 odstotkov uporabnikov, kar 92 odstotkov pa bi jih SAOP-jeve rešitve priporočilo prijateljem in znancem.

Fotografija levo zgoraj:

Od leve prosti desni: Sonja Šinigoj (direktorica v SAOP), Tanja Kodrič in Marko Češnovar (vodja prodaje SAOP miniMAX)