O-STA

Nacionalno turistično združenje sodeluje na konferenci Dnevi socialne ekonomije

Ljubljana, 7.10.2010 - Nacionalno turistično združenje bo sodelovalo na mednarodni konferenci Dnevi socialne ekonomije. Konferenco organizirata ŠENT - Slovensko združenje za duševno zdravje in SKUP - Skupnost privatnih zavodov v okviru aktivnosti evropskega leta boja proti revščini in socialni izključenosti in bo potekala v Ljubljani, 28. in 29. oktobra 2010 v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije.

Leto 2010 je evropsko leto boja proti socialni izključenosti in revščini. Organizatorji mednarodne konference bodo opozarjali na pravice oseb, ki se znajdejo v življenjski situaciji, ko jih le-ta lahko vodi v socialno izključenost in revščino.

Mednarodna konferenca Dnevi socialne ekonomije bo potekala v Ljubljani, 28. in 29. oktober 2010 v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva 13.

Nacionalno turistično združenje na konferenci vodi sklop Socialna ekonomija v turizmu, kjer bodo predstavljene izkušnje specializirane agencije za razvoj trajnostnega turizma in socialne ekonomije v lokalnem okolju, ŠENT-ove izkušnje v okviru turizma dostopnega za vse, seminarski turizem na Donavi ter trajnostni turizem.

Več informacij vam je dosegljivih na http://www.dnevi-socialne-ekonomije-2010.sent.si

Prijava na dogodek poteka do 22. oktobra 2010.

Vljudno vabljeni!