O-STA

Brezplačen seminar o izboljšanju dostopnosti v hotelih

Zaposleni v hotelih in drugih namestitvenih ter turističnih kapacitetah se srečujejo z vsakodnevnimi izzivi, kako svojo ponudbo narediti dostopno vsem in kako sprejeti goste s posebnimi potrebami. Brezplačen seminar, ki bo potekal v četrtek, 6. oktobra v Laškem, bo odgovoril tudi na te izzive.

Nacionalno turistično združenje je v okviru projekta ITTI - Izboljšanje dostopnosti preko izobraževanj v turizmu, pripravilo module usposabljanj za celovit pristop k izboljšanju dostopnosti v turističnih namestitvenih in drugih kapacitetah.

Tako smo s partnerji usposobili 12 trenerjev za področje dostopnega turizma. Specializirani trenerji bodo posredovali znanja, informacije in izkušnje s področja turizma in dela z gosti s posebnimi potrebami .

Izobraževanja so namenjena turističnim delavcem in vsem interesentom, ki so aktivni na področju turizma.

Vabimo vas, da se udeležite brezplačnega seminarja, kjer boste dobili nekaj praktičnih nasvetov kaj potrebujejo gosti s posebnimi potrebami, kako do njih pristopiti in kakšen je trend na področju potreb po prilagojenih turističnih storitvah.


Dogodek se bo odvijal v četrtek,

6. oktobra 2011 z začetkom ob 10.00 uri

v srebrni dvorani Zdravilišča Laško,

Zdravilišče Laško, Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško..


Obvezna prijava je mogoča po telefonu 01/230 78 35 ali po elektronski pošti silvia.tavcar@sent.si in sicer do 4. oktobra 2011. Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in program dogodka na www.turizem-institut.si

Projekt "Izboljšanje dostopnosti preko izobraževanj v turizmu" se izvaja v okviru program Leonardo da Vinci - Prenos inovacij.

Nacionalno turistično združenje