O-STA

Nove helpdesk rešitve na Gitexu v Dubaju

Ljubljana, 14/10/2010. XLAB bo predstavil svojo programsko rešitev za spletni pogovor v živo na sejmu Gitex, ki bo potekal v Dubaju od 17. do 21. oktobra letos. XLAB bo skupaj s podjetjem ArtiSol predstavil učinkovito rešitev za centre za pomoč uporabnikom (heldesk). Ta podjetjem omogoča znižanje stroškov s hitro in učinkovito prodajno in podporno storitvijo.

ISL Online (www.islonline.com) je eden vodilnih ponudnikov spletnih storitev, kot so računalniška podpora in dostop na daljavo, spletni sestanki in spletni pogovor v živo. Na Gitexu se bo XLAB osredotočil na svoje komunikacijsko orodje za spletni pogovor v živo, ISL Pronto. Skupaj s podjetjem ArtiSol (www.artisol.com) bodo ponudili celovito helpdesk rešitev, ki vključuje virtualnega in živega svetovalca.

Virtualni interaktivni asistent (npr. Vida ali Tia) s pomočjo umetne inteligence odgovarja na prodajna in podporna vprašanja strank. Ko vnaprej pripravljeni odgovori niso dovolj, virtualni asistent stranki ponudi možnost pogovora z živim svetovalcem, ki nadaljuje pogovor.

Pogovorne seje tečejo v oblaku proizvajalca, kar znižuje stroške infrastrukture in programske rešitve ter omogoča vzpostavitev zanesljivega centra za pomoč uporabnikom z mobilno delovno silo. Računalništvo v oblaku bo vroča tema tehnološkega tedna v Dubaju, o kateri bodo govorili na konferenci Gitex Cloud Confex platform.

Vabimo vas, da obiščete podjetji XLAB (ISL Online) in ArtiSol na sejmu Gitex v Dubaju. Svoje rešitve bodo predstavljali v dvorani Za'abell hall na stojnici 37.

www.islonline.com | www.xlab.si | www.artisol.com

O podjetju XLAB

Xlab d.o.o., podjetje z večkratno nominacijo za eno izmed najbolj inovativnih v Sloveniji, se ponaša s prisotnostjo na globalnem trgu z družino poslovnih rešitev za internetno komunikacijo ISL Online. Xlab-ove poslovne rešitve za internetno komunikacijo, ISL Online www.islonline.com, nudijo vsem poslovnim subjektom, tako majhnim, srednje velikim kot velikim podjetjem, pa tudi posameznikom, enostaven a varen način dostopa do oddaljenega računalnika, sodelovanja s strankami, partnerji in zaposlenimi v realnem času. Izdelki ISL Online so na trgu prisotni od leta 2003 in jih uporablja že več kot 80.000 poslovnih uporabnikov po celem svetu.