O-STA

SmartBase MPC600F – zmogljivosti štirih različnih barvnih naprav zbrane v eni sami

Canon je na trg poslal nov vrhunski večfunkcijski izdelek, SmartBase MPC600F. V kompaktnem ploskem (flatbed) ohišju so zbrane napredne funkcije tiskanja, skeniranja in fotokopiranja. Ta novi izdelek uvaja na trg novo linijo večfunkcijskih perifernih naprav, imenovano SmartBase, oblikovanih za zadovoljitev še tako zahtevnih potreb po komunikaciji z dokumenti v okoljih majhnih ali domačih pisarn.

Z združitvijo štirih barvnih pisarniških naprav v eno samo enoto z enim kablom in enim namestitvenim gonilnikom MPC600F omogoča uporabnikom prihranek časa, prostora in denarja. Na ta način dramatično izboljšuje splošno učinkovitost in obenem občutno znižuje stroške in potreben delovni prostor.

Canonova najboljša rešitev za okolja majhnih ali domačih pisarn
"SmartBase MPC600F predstavlja našo najboljšo rešitev za okolja majhnih ali domačih pisarn," je povedal izvršni podpredsednik oddelka Canon Consumer Imaging, g. Komatsuzaki. "Ta naprava lahko tiska, skenira, fotokopira in pošilja telefakse z visoko hitrostjo ter v barvah, medtem ko zavzema prostor samo ene naprave. Verjamemo, da bosta izjemna kakovost in učinkovitost vsakega izmed novih modelov zelo koristna za naše stranke."

Z vgrajenim močnim, nagrajenim Canonovim sistemom za tiskanje Bubble Jet S630, ponuja MPC600F eno najvišjih hitrosti tiskanja, ki so trenutno na trgu na voljo – do 17 strani na minuto v črno-belem in 12 strani na minuto v barvnem načinu. Prav tako dosega z uporabo Canonove tehnologije Single Ink dejansko cenovno učinkovitost in zmanjšane celotne stroške lastništva. Tehnologija Single Ink omogoča uporabnikom zamenjavo vsake posamične barvne kartuše posebej, ko je barvilo v določeni kartuši porabljeno. Na ta način je odpravljeno nepotrebno zapravljanje barvila.

Izjemna hitrost in pripravnost nista vplivala na kakovost nove naprave, ki z močno, pristno barvo in izjemno natančnostjo prinaša profesionalne rezultate. Canon MPC600F ponuja dejansko ločljivost 2.400 x 1.200 dpi, kar pomeni, da lahko na kvadratni palec papirja izstreli 2,88 milijona pikic barvila. Visoka kakovost tiska je omogočena tudi z uporabo Canonove edinstvene napredne tehnologije MicroFine Droplet, ki zagotavlja doslednost glede velikosti, oblike in postavitve kapljic barvila. Kapljice mikroskopske velikosti 5 pikolitrov, ki nastanejo s pomočjo te edinstvene tehnologije, omogočajo izjemno natančne in ostre slike ter reprodukcijo barv na veliko različnih snovi.

Z vključevanjem svojih naprednih tehnologij je Canon uporabnikom zagotovil optimalno ravnovesje med visoko kakovostjo in hitrostjo delovanja, tako da je MPC600F trenutno najbolj kakovostna večfunkcijska naprava v svojem razredu.

Canon je, da bi zagotovil daljšo življenjsko dobo slik in fotografij, razvil nov medij, imenovan Photo Paper Pro. Slike, natisnjene na tovrstnem papirju, se lahko zajamčeno ohranijo do 25 let, kar je idealna rešitev za oblikovanje arhivov kakovostnih odtisov. Naprava ima vgrajena tudi modem Super G3 (33,6 Kbit/s), ki omogoča izjemno hitro pošiljanje faks sporočil v samo 3 sekundah, ter pomnilnik za 270 strani, ki uporabnikom dovoljuje shranjevanje sporočil pred pošiljanjem. Na ta način je skoraj popolnoma odpravljeno zamudno čakanje na faks signal in je prav tako onemogočena izguba informacij v primeru, da med delovanjem naprave zmanjka papirja ali črnila.

Ta visoko kakovosten sistem ima prav tako vgrajen pripraven samodejni podajalec dokumentov za 30 strani, kar dramatično izboljšuje zmožnosti faksiranja, skeniranja in kopiranja ter na ta način povečuje učinkovitost celotnega rokovanja z papirjem. Njegovo prefinjeno plosko ohišje pa omogoča uporabnikom enostavno pošiljanje faksov, skeniranje in kopiranje vrste različnih materialov – od dokumentov ter fotografij do knjig in celo tridimenzionalnih predmetov. MPC600F prav tako omogoča izjemno natančno plosko skeniranje različnih dokumentov, knjig, fotografij in celo tridimenzionalnih objektov z optično ločljivostjo 600 x 1.200 dpi ter z interpolirano ločljivostjo 9.600 dpi v 36-bitnih barvah.

MPC600F pa omogoča tudi hitro kopiranje – 17 strani na minuto v črno-belem in 10 strani na minuto v barvnem načinu. Odlikujejo ga še hitra izdelava prve kopije v 8 sekundah in tudi vrsta inteligentnih značilnosti, kot so Mirror image, Image repeat, Entire Document Copy in možnost pomanjševanja do 25 odstotkov ter povečave do 400 odstotkov.

Z izjemno kombinacijo kakovostnega faksiranja, skeniranja in kopiranja ter z izjemno hitrostjo tiskanja predstavlja SmartBase MPC600F popolno rešitev tako za okolji majhnih pisarn in domačih pisarn kot tudi za ustvarjalne posameznike.


O podjetju:

Canon Adria d.o.o. je novo podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti CEE (Canon East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje tehnične podpore in trženja za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije in Albanije.