O-STA

Hit Mega Jackpot dosegel rekordno vrednost

Vrednost dobitka v Hitovi progresivni igri Hit Mega Jackpot je presegla vrednost največjega dobitka v tej igri doslej. Vrednost še narašča, zato narašča tudi temperatura v vseh Hitovih igralnicah, kjer na skupini posebej določenih igralnih avtomatov poteka ta atraktivna igra.

Vrednost dobitka, ki je od 14. januarja dalje izražena v evrih, je danes presegla že 1.187.900 evrov, torej več kot 264 milijonov tolarjev. Naj spomnimo, da sta doslej padla že dva velika dobitka, prvi 30. julija 2000 – 237 milijonov tolarjev) v Perli, drugi pa (18. marca 2001 – 230 milijonov tolarjev) v Kranjski Gori. Naključje je poskrbelo, da sta bila oba dobitnika gosta iz Vidma.

V Hitu torej pričakujejo tretji vrhunec progresivne igre, ki se je začela ob koncu leta 1999, ko so Hitovi strokovnjaki med seboj povezali štiriinštirideset igralnih avtomatov v vseh svojih petih igralnicah po Sloveniji. Igro, ki jo spremljajo tudi klubska kartica, praktične nagrade, pa tudi posebej pripravljena praznovanja, privlačuje številne goste, saj so za igro potrebni le trije žetoni po 0,5 evra.

Kdaj bo padel tretji, doslej največji Hit Mega Jackpot, in kaj šele, kdo in kje bo postal novi milijonar, ne ve nihče. Brez dvoma bo to vesel dogodek, ne glede na to, kdaj in v kateri igralnici se bo sprožila rekorda dobitna kombinacija.