O-STA

Brezplačno svetovanje za izboljšanje zaposljivosti mladih

Maribor - Zavod PIP se je v okviru projekta Aktivendržavljan.si pridružil aktivnostim Mladinskega sveta Slovenije v Tednu zaposljivosti mladih, s katerimi želimo mladim omogočiti hitrejši in uspešnejši prehod iz izobraževanja v zaposlitev.

V sklopu Tedna zaposljivosti mladih vabimo vse mlade od 15. do 29. leta starosti, ki stopajo na trg dela ali iščejo novo zaposlitev, na brezplačno svetovanje za izboljšanje zaposljivosti. Individualna svetovanja bosta izvajali usposobljeni svetovalki Brigita Horvat in Metka Šalika, potekala pa bodo od srede 23. do petka 25. marca, med 12. in 16. uro v prostorih Zavoda PIP, Gosposvetska cesta 86 v Mariboru.

Za termin svetovanja se predhodno dogovorite po tel. 02/ 234 28 46 ali preko elektronske pošte: brigita.horvat@zavodpip.si.

Brezplačna svetovanja za izboljšanje zaposlitvenih možnosti mladih bomo na Zavodu PIP izvajali tudi po zaključku Tedna zaposljivosti mladih, in sicer v okviru projekta Aktivendržavljan.si, ki je sofinanciran s strani Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstva za šolstvo in šport.