O-STA

Natančnost in popolnost: Schüco Open 2011 z Martinom Kaymerjem in drugimi ambasadorji znamke Schüco

IZJAVA ZA MEDIJE 25. marec 2011

Tretji Schüco Open, največji zvezdniški turnir za povabljene v Nemčiji, bo potekal 31. julija v Hubbelrath golf klubu v okolici Düsseldorfa

- Fotografija in logotip sta dosegljiva na:

(fotografija: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20110325/445168-a )

(logotip: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20110325/445168-b )

Bielefeld: Nemški športni navdušenci lahko to poletje pričakujejo še en izjemen dogodek v svetu golfa. Sedaj že uveljavljeni Schüco Open turnir bo 31.julija 2011 gostil nekaj najboljših svetovnih golfistov, na čelu z vodilnim Martinom Keymerjem. Tretji prestižni turnir za povabljene bo potekal v Hubbelrath golf klubu. Klub, ki leži v okolici Düsseldorfa, smo izbrali, ker, tako kot Schüco, podpira ohranjanje in zaščito okolja ter je prejel tudi najvišji okoljevarstveni certifikat nemškega golf zveze. Sloviti klub je večkrat gostil tudi turnir German Open.

Martinu Keymerju se bodo na zelenici pridružili kolegi in ambasadorji znamke Schüco: Miguel Ángel Jiménez, Grégory Havret, Geoff Ogilvy, Henrik Stenson, Edoardo Molinari in Liang Wenchong. Na zahtevnem turnirskem igrišču golf kluba Hubbelrath se bodo v nedeljo, 31. julija, za naslov Schüco Open 2011 potegovali s še okoli 100 profesionalci in amaterji.

Na prvem Schüco Openu v Bielefeldu leta 2009 je zmagal Španec Miguel Ángel Jiménez, lani pa je pred več kot 7000 navdušenimi gledalci v Halleju zmagovalni pokal dvignil kapetan evropskega moštva na turnirju Ryder Cup, Colin Montgomerie.

Schüco predstavlja strokovnost v sončnih rešitvah, oknih, vratih in fasadah povsod po svetu in prispeva svoj del k zaščiti naravnih virov. Z zeleno tehnologijo za modri planet. Z drugimi besedami: s čisto energijo sonca in oken. Tako profesionalni golf kot Schücovi inovativni izdelki predstavljajo tehnologijo v sožitju z naravo in okoljem. Iz tega izhaja vpetost podjetja v mednarodni golf. Poleg organizacije zvezdniških Schüco Open turnirjev, ki se jih udeležujejo le povabljeni tekmovalci, je glavni poudarek Schücovih golf aktivnosti sodelovanje z nekaterimi najboljšimi golfisti kot ambasadorji blagovne znamke. Odločitev, da združimo golf in znamko Schüco, ter naša predanost temu cilju nista ostala neopažena. Schüco je bil nedavno nagrajen z zlatim priznanjem nemškega golfa za sponzorje na Rheingolf Awards v Kölnu.

Schüco

Zelena tehnologija za modri planet

Čista energija sonca in oken Schüco International KG je vodilni dobavitelj izvirnih stavbnih izolacij. Podjetje predstavlja vrhunec strokovnosti v svetovnem merilu v sončnih rešitvah, oknih, vratih in fasadah. Skratka, zelena tehnologija za zeleni planet. Letni promet podjetja je leta 2010 znašal 2,35 milijarde evrov. Z več kot 5000 zaposlenimi in 12.000 partnerskimi podjetji je Schüco prisoten v več kot 75 državah po svetu. Podjetje s sedežem v Bielefeldu ne zagotavlja le prvovrstne tehnologije oken in fasad, temveč tudi učinkovite sončne rešitve za sončno energijo in sončno ogrevanje. Ponuja tudi strokovno svetovanje arhitektom, razvijalcem, podjetjem, ki se ukvarjajo s predelavo aluminija in PVC-ja, monterjem sončnih konstrukcij, vlagateljem in strankam. Cilj je zagotoviti prilagojene rešitve za vse dele trga - od zasebnih domov do gospodarskih in industrijskih projektov. S široko paleto izdelkov, narejenih iz zelo kvalitetnih materialov, s sistemi, ki ustrezajo najbolj zahtevnim standardom v smislu energijske učinkovitosti, varnosti, udobja in oblikovanja, ki so podrejeni najvišjim zahtevam kakovosti.

Schüco je zasnoval inovativen energetski koncept s svojim poslovnim modelom Energija3 - Varčevanje z energijo, ustvarjanje energije in mreženje energije. Toplotna izolacija, avtomatizacija zgradb in učinkovite sončne rešitve pomagajo zgradbam zmanjšati porabo energije, medtem ko ustvarjajo čisto energijo. S tem Schüco kaže, kako je lahko nujno potrebna zaščita podnebja združena s poslovnim uspehom. In vse to tudi z modno arhitekturo. Za več informacij obiščite spletno stran www.schueco.com.

Kontakt marketing: Schüco International KG

Tanja Brinks, direktor marketinga

Karolinenstr. 1-15

D-33609 Bielefeld

Telefon: +49 521 783-425

Faks: +49 521 783-182

Elektronska pošta: tbrinks@schueco.com