O-STA

Schüco Open 2011: Dva dneva vrhunskega golfa

Vzburljiv format, enkraten nabor začetnih igralcev: Na tekmi Schüco Match Play 30. julija se bodo ambasadorji znamke podjetja pomerili na enak način, kot poteka Ryderjev pokal.

Bielefeld. Dobre novice za ljubitelje golfa: Schüco Open 2011, največji in najbolj zvezdniški turnir za povabljene v Nemčiji, se bo začel 30. julija ob 15:30 s tekmo Schüco Match Play. Dvanajst odličnih golfistov, šest ekip in devet lukenj, kjer velja najboljši rezultat na vsaki luknji (four balls, best ball) - Schüco bo navdušence nad golfom pripravil na letošnji Schüco Open v nedeljo 31. julija, kjer bodo lahko uživali v izjemnem golfu. Ambasadorji znamke Schüco, Martin Kaymer, Henrik Stenson, Geoff Ogilvy, Bubba Watson, Ian Poulter, Dustin Johnson, Álvaro Quirós, Miguel Ángel Jiménez, Grégory Havret, Edoardo Molinari in Liang Wenchong se bodo pomerili na prvi tekmi Schüco Match Play v klubu Golf Club Hubbelrath v Düsseldorfu. Podobno kot pri Ryderjevem pokalu se bodo profesionalni golfisti med seboj pomerili v narodnih ekipah. Najboljški nemški golfist, tretji na svetu, Martin Kaymer bo v ekipi z Maximilianom Kiefferjem. Dvajsetletni Kieffer je eden izmed najbolj talentiranih mladih golfistov v Nemčiji in uspešno nastopa za klub Golf Club Hubbelrath.

"S tekmo Schüco Match Play nam je uspelo še povečati športni presežek Schüco Opena, ki je že tako ali tako velik. Spektakularen nabor tekmovalcev in zanimivi igralni formati bodo gledalcem zagotovili dva dni golfa na najvišjem nivoju," je povedal Dirk U. Hindrichs, predsednik in generalni direktor Schüco International KG. "Prepričani smo, da lahko z golfom na najvišjem nivoju navdušimo veliko golf navdušencev in prepričamo tudi mnogo ostalih. To bo še dvignilo priljubljenost tega športa in ambasadorjev naše znamke - in tako pripomoglo tudi k večji prepoznavnosti znamke Schüco." Golfisti bodo še tretjič zapored začetni udarec izvedli v imenu varovanja podnebja. Tisti, ki se ne bodo mogli udeležiti turnirja, pa ga bodo lahko spremljali preko televizijskega programa sky.

Napeta tekma med narodnimi ekipami

Prva tekma Schüco Match Play bo prvovrsten golf dogodek. Martin Kaymer in Maximilian Kieffer se bosta pomerila z Dustinom Johnsonom, številki devet na svetu, in Bubbo Watsonom, trenutno dvanajstim na svetovni lestvici. Španca Álvaro Quirós in Miguel Ángel Jiménez se bost pomerila z Grégoryjem Havret-em iz Francije in Edoardom Molinarijem iz Italije. Drugo evropsko ekipo bosta predstavljala nedavni zmagovalec tekmovanja Volvo Match Play Ian Poulter iz Velike Britanije in Šved Henrik Stenson. Geoff Ogilvy, eden najboljših igralcev turneje PGA in Liang Wenchong, najboljši kitajski golfist, pa bosta tekmovala za ekipo Oceanije. Gledalci bodo lahko zasedli svoja mesta 30. julija ob 14:00. Golfisti bodo začeli na začetni poziciji 10 na dobro znanem vzhodnem igrišču kluba Golf Club Hubbelrath. Vstopnice za sobotno tekmo so na voljo na www.schueco.de/tickets-en.

Vrhunskemu golfistu se je težje bolj približati: nosač za ambasadorja znamke Schüco

Tisti, ki bi po tekmi Schüco Match Play radi videli še več vrhunskega golfa, ne smejo zamuditi nedeljskega turnirja Schüco Open. Na najbolj uspešnem in zvezdniškem turnirju za povabljene v Nemčiji bodo ambasadorji znamke Schüco ter ostali mednarodno priznani profesionalni igralci in amaterji tekmovali v Düsseldorfu. Schüco ponuja navdušencem enkratno priložnost, da oba dni turnirja nosijo palice za ambasadorje znamke Schüco in tako doživijo vrhunsko športno izkušnjo pri torbi za palice. Če želite postati nosač za ambasadorja znamke Schüco, se lahko prijavite na www.schueco.de/caddie-en. Več informacij o Schüco Open, vstopnice in ostalo pa si lahko ogledate na www.schueco.com/golf.

Poleg vsega pa Schüco z ekskluzivni VIP ponudbami ponuja še možnost, da ambasadorje znamke spoznate izven zelenice, in sicer na večeru igralcev 30. julija, ki bo zagotovo nepozabno gala doživetje. Hkrati pa Schüco ponuja tudi vstopnice VIP Hospitality, ki bodo navdušencem omogočile vstop na podelitev pokala Schüco novem zmagovalcu. Če vas zanima, pošljite elektronsko sporočila na vip@schueco.com.

Schüco - Zelena tehnologijo za modri planet

To pomeni čisto energijo sonca in oken. In delež, ki ga Schüco prispeva k varstvu okolja z izvirnimi stavbnimi izolacijami. Bolj natančno, s poslovnim sistemom Energija3: varčevanje z energijo - ustvarjanje energije - mreženje energije. Okenski in fasadni sistemi ne samo, da varčujejo z energijo z zagotavljanjem najboljših ravni termalne izolacije, temveč jo tudi proizvajajo zaradi učinkovitih solarnih rešitev. To pa ustvari presežek energije, ki se ga lahko porabi s pametnim mreženjem. Za potrebe stavbe, kot tudi za vsakdanje življenje. Rezultat je torej velik korak proti energetski samozadostnosti. Korak proti trajnostni zaščiti naravnih virov. In korak proti varni prihodnosti. S 5.250 zaposlenimi, 12.000 partnerskimi podjetji in prisotnostjo v 78 državah po svetu je Schüco leta 2010 ustvaril 2,38 milijarde evrov prometa.

Fotografija je na voljo na: http://ots.de/eejYq

Kontakt marketing: Schüco International KG

Tanja Brinks

Direktorica marketinga

Karolinenstr. 1-15

D-33609 Bielefeld

Telefon: +49 521 783-425

Faks: +49 521 783-182

Elektronska pošta: tbrinks@schueco.com