O-STA

Partnerstvo z nemško golf zvezo - Schüco je novi odlični partner

Izjava za medije 15. april 2011

Bielefeld: Nemška golf zveza in Schüco International KG sta združila moči. Schüco - vodilni dobavitelj izvirnih stavbnih izolacij - bo kot novi odlični uradni partner sponzoriral drugo največjo krovno zvezo v Evropi. To še dodatno potrjuje Schücovo zavezanost golfu, ki sega v leto 2008. Obe strani si želita, da bi s skupnim ciljem promoviranja nemškega golfa, s sinergijo pridobili. Nemška golf zveza in Schüco bosta z vrsto komunikacijskih rešitev promovirala tudi mreženje v golfu.

Golf kot element rasti

"Golf cveti. V veliki meri je to posledica velikanske rasti števila članov v klubih. Schüco namerava s podporo nemške golf zveze še dodatno okrepiti ta trend. Tako kot pri golfu naše podjetje s svojimi inovativnimi proizvodi podpira zelene tehnologije v harmoniji z naravo in okoljem," razlaga , predsednik in generalni direktor Schüco International KG Dirk U. Hindrichs.

Predsednik nemške golf zveze Hans Joachim Nothelfer dodaja: "Navdušeni smo, da lahko izrečemo dobrodošlico tako izkušenemu in prizadevnemu partnerju, kot je Scüco, ki je, tudi s turnirjem Schüco Open, že poskrbel za napredek nemškega golfa."

Vstopnice za Schüco Open že v prodaji

Letos bo potekal tretji letni turnir Schüco Open, ki je največji in najbolj zvezdniški turnir za povabljene v Nemčiji. Na čelu z vodilnim na svetovni lestvici Martinom Kaymerjem bodo ambasadorji znamke Schüco v prestižnem golf klubu Hubbelrath v Düsseldorfu 31. julija 2011 odigrali turnir na temo varovanja podnebja. Turnir z okoli 100 amaterji in profesionalnimi igralci golfa bo postregel z znanimi imeni, kot so Miguel Ángel Jiménez, Grégory Havret, Geoff Ogilvy, Henrik Stenson, Edoardo Molinari in Liang Wenchong.

Tudi vi se nam lahko pridružite!

Zaradi velikega povpraševanja na preteklih turnirjih lahko letos kupite težko pričakovane vstopnice za Schüco Open 2011 na internetu (www.schueco.com/schueco-open) za 10 evrov (skupaj z DDV).

Schüco - Zelena tehnologijo za modri planet

To pomeni čisto energijo sonca in oken. Ali bolj natančno, prispevek Schüca kot vodilnega dobavitelja izvirnih stavbnih izolacij s poslovnim modelom Energija3 - Varčevanje z energijo, ustvarjanje energije in mreženje energije. Popolnoma usklajeni sistemi oken, vrat in fasad varčujejo z energijo z zagotavljanjem najboljših ravni termalne izolacije. Izbor solarnih rešitev ustvarja več energije, kot je porabi stavba. Pametno mreženje pa pomeni, da se lahko odvečna energija porabi za IT sisteme ali električno mobilnost. Rezultat je torej velik korak proti energetski samozadostnosti. Korak proti trajnostni zaščiti naravnih virov. In korak proti varni prihodnosti. Z več kot 5000 zaposlenimi, 12.000 partnerskimi podjetji in prisotnostjo v več kot 75 državah po svetu je Schüco leta 2010 ustvaril za 2,35 milijarde evrov prometa.

Kontakt marketing: Schüco International KG

Tanja Brinks, direktorica marketinga

Karolinenstr. 1-15

D-33609 Bielefeld

Telefon: +49 521 783-425

Faks: +49 521 783-182

Elektronska pošta: tbrinks@schueco.com