O-STA

Videokonferenca ISL Groop z izboljšanim zvokom

Sporočilo za javnost | 18. april 2011

18. april 2011. XLAB je izdal novo različico svoje programske rešitve za videokonference ISL Groop 2.2. Izboljšan mehanizem za zmanjševanje odmeva in podpiranje preklapljanja USB zvočnih naprav sta poskrbela za še boljši in čistejši zvok. Z izboljšano tehnologijo, ki samodejno upravlja zvok in sliko, so zvočne in video nastavitve uporabnika skoraj odveč. Na spletni strani www.islonline.com lahko pričnete brezplačni preizkus ISL Groop 2.2.

Napredno zmanjševanje odmeva in preklapljanje med USB napravami za zvok

ISL Groop 2.2 je opremljena z naprednim mehanizmom za zmanjševanje odmeva, ki predstavlja ključni element profesionalnega videokonferenčnega sistema in je pogoj za boljšo uporabniško izkušnjo. Sodelujočim v spletnem sestanku omogoča pogovor v realnem času brez neprijetnih motenj. Novi ISL Groop 2.2 zazna priklop ali izklop USB avdio naprave tudi med aktivnim pogovorom. Tehnologija 2.2 bo samodejno izbrala najboljšo napravo za zajem zvoka in dosegla optimalen prenos zvoka.

Dodatna prednost različice 2.2 je neprekinjen prenos zvoka, ki ne briše tišine in prispeva k bolj naravnemu poteku pogovora preko spleta. Udeleženci spletnega sestanka se lahko med seboj slišijo tako, kot bi govorili po običajnem telefonu.

Uporabniku je pomembna vsebina, ne tehnologija

Z nenehnim izboljševanjem ključnih lastnosti programskega orodja XLAB teži k razvijanju enostavne in pametne rešitve za video konference, ki uporabniku dopušča, da se osredotoči na srž sestanka ali seminarja in ob tem niti ne opazi tehnologije, ki v ozadju skrbi za brezhibno tehnično delovanje.

ISL Groop 2.2 je videokonferenčno orodje, ki omogoča interaktivne predstavitve in sestanke preko spleta. Udeleženci lahko uvozijo liste PowerPoint z lastno vsebino, delijo svoj celoten zaslon ali pa le posamezno aplikacijo ter prevzamejo nadzor nad oddaljenim zaslonom, če jim to omogoči oddaljeni uporabnik.

Brezplačni preizkus ali demo verzija sta na voljo na http://www.islonline.com/isl-groop/. Celotna dokumentacija o izdaji je objavljena na spletni strani ISL Online.

###