O-STA

Z glasbenim vlakom to soboto v Celje na koncert Big Foot Mame, Kingstonov, Zablujene Generacije ...

Po predstavitvi projekta Z glasbenimi vlaki za Planet Zemlja v Železniškem muzeju Slovenskih železnic nas je pot po železniških tirih, ob spremljavi melodij bobnarja Sokija, prejšnji teden peljala iz Maribora v Ljubljano na veliki koncert skupine Elvis Jackson.

Naslednji glasbeni vlak bo odpeljal v soboto, 28. maja, iz Ljubljane in Maribora v Celje na dogodek "Mladi smo". Tam nas bodo v znamenju dneva mladosti pomlajevali legendarni Big Foot Mama, Kingston, Zablujena generacija in drugi. Vstopnine za prireditev ni!

Glasbeni vlak, na katerem vas bo spremljala glasbena skupina Nice & Smooth, bo odpeljal iz Maribora ob 17.15, v Celje pa bo prispel ob 18.28.

Ob spremljavi kitarista Luka Seliškarja pa bo glasbeni vlak odpeljal iz Ljubljane ob 17.23 in pripeljal v Celje ob 18.48.

Z vlakom se boste pripeljali na železniško postajo Celje, ki je v neposredni bližini dogodka "Mladi smo".

Ob koncih tedna z vlakom potujete 30% ceneje.

Vse informacije o voznih redih, tudi nagradne igre za glasbene vlake, so na voljo na spletni strani Slovenskih železnic in na Facebookovi strani Grem z vlakom.

Vabljeni.

Slovenske železnice in Društvo Planet Zemlja

O projektu:

Z željo, da bi bile poti na prireditve bolj varne in do okolja bolj prijazne, smo društvo Planet Zemlja in Slovenske železnice pripravili trimesečni projekt Z glasbenimi vlaki za Planet Zemlja. Gre za projekt, ki skozi glasbo, z druženjem s slovenskimi glasbeniki ter zabavnim potovanjem z njimi na koncerte, podaja sporočilo o pomenu odgovornega odnosa do planeta Zemlja.

Slovenski glasbeniki bodo s t. i. glasbenimi vlaki potovali po Sloveniji v kraje, kjer se bodo zgodili koncerti velikih glasbenih skupin, kot so Elvis Jackson, Big Foot Mama, Zablujena Generacija, Maja Keuc, Kingston, Tabu, Terrafolk, Tinkara Kovač in mnogi drugi. Z njimi se lahko zapeljete tudi vi ...