O-STA

Groupon začel s poslovanjem na Danskem

Prvo ponudnik dnevnih paketov širi svojo mrežo v Evropi

CHICAGO--(BUSINESS WIRE)-- Groupon je ustanovil dansko podružnico Groupon Denmark (http://www.groupon.dk). Spletna stran danskim naročnikom omogoča največ, kar lahko zagotovijo lokalni ponudniki, vključno s široko paleto paketov, ki nudijo največ in najboljše, kar je moč videti v štirih največjih danskih mestih: Koebenhavnu, Arhusu, Albourgu in kmalu Odenseju.

Od svojih začetkov Novembra 2008 je Groupon transformiral poslovanje lokalnih podjetij in na novo definiral svet e-poslovanja. S pomočjo koncepta skupinskih nakupov Groupon lokalnim podjetjem omogoča privabiti nove stranke, tako da ponudi najboljše dnevne izkušnjo po akcijskih cenah.

Casper Urhamer, vodilni pri Groupon Denmark je povedal: "To je vznemirljiva priložnost za Groupon. Z veseljem začenjamo poslovanje na Danskem in se veselimo tega, da bomo zagotavljali nove in zanimive izkušnje na danskem trgu. S širjenjem svojega globalnega omrežja Groupon pridobiva nov obseg in izkušnje, s pomočjo katerih lahko našim strankam zagotovimo najbolj bistvene in najbolj dragocene izkušnje."

O podjetju Groupon

Podjetje Groupun, ustanovljeno novembra 2008 v Chicagu, organizira dnevne ponudbe najboljših aktivnosti, hrane, znamenitosti in nakupovalnih možnosti v 45 državah po vsem svetu. Groupon s pomočjo skupniskih nakupov zagotavlja ogromne popuste in hkrati pomaga podjetjem ter strankam. Dnevno širom po svetu sklene več kot 1,000 poslov. Če si želite zagotoviti najboljše ponudbe v svojem mestu, obiščite spletno stran www.groupon.dk

Kontakti

Groupon

Heather Dickinson

direktor za mednarodne stike

Telefon: +44 20 3510 2136

Mobilni: +44 77 8856 4810

heatherd@groupon.com

Vir: Groupon