O-STA

Podjetje Groupon napovedalo rekordno mobilno prodajo in poslovanje med kupci in trgovskimi partnerji

27 februar, 2012 08:00 UTC

Mobile World Congress 2012

BARCELONA, Španija--(BUSINESS WIRE)-- Groupon (NASDAQ:GRPN) (http://www.groupon.com) je danes objavil podatke o rekordni mobilni prodaji v Severni Ameriki decembra 201, saj je bila več kot četrtina vseh Groupon kuponov kupljena preko mobilnih naprav, hkrati pa se je bistveno povišala uporaba aplikacije za kupce in prodajalce na letni ravni.

Mobilna prodaja v Severni Ameriki v decembru 2011:

  • 25% vseh Groupon kuponov je bilo kupljenih na mobilnih napravah
  • Število uporabniki mobilne aplikacije se je na letni ravni povečalo za več kot trikrat na preko 9 milijonov
  • Več kot 12.000 trgovskih partnerjev je uporabilo Grouponovo prodajno aplikacijo za unovčenje kuponov in sledenje nakupom na iOS napravah ali Android telefonih

V prejšnjem letu je bila Groupon mobilna aplikacija izboljšana z novim uporabniškim vmesnikom in novimi vrstami produktov, vključno z Groupon Getaways potovalnimi ponudbami (http://www.groupon.com/getaways), Groupon Goods produkti (http://www.groupon.com/goods) in Groupon Now! Ponudbami v realnem času (http://www.groupon.com/now).

"Groupon še naprej spreminja način, kako ljudje nakupujejo lokalno," je povedal Mihir Shah, podpredsednik za mobilno prodajo pri podjetju Groupon. "Razširjenost pametnih telefonov se povečuje, sposobnosti naših mobilnih produktov pa razvijajo, tako da se veselimo uporabe mobilnih priložnosti, ki omogočajo, da naši partnerji po vsem svetu izvajajo in tržijo svoje storitve čim učinkoviteje."

Podjetje Groupon nadaljuje s širitvijo svoje mobilne prisotnosti po vsem svetu s predstavitvami novih produktov v več kot 30 državah in s strateškimi povezavami z ključnimi partnerji v panogi. Podjetje je tako napovedalo širitev svojega obstoječega partnerstva z Nokio z namenom, da svojim strankam po vsem svetu omogoči lokacijske storitve. Podjetji načrtujeta sodelovanje z namenom ustvariti najboljše Groupon aplikacije v razredu Nokiinih telefonov, s katerimi bodo kupci lahko opravljali nakupe kjerkoli in kadarkoli.

O podjetju Groupon

Podjetje Groupon, ustanovljeno novembra 2008 v Chicagu, organizira dnevne ponudbe najboljših aktivnosti, hrane, znamenitosti in nakupovalnih možnosti v 45 državah po vsem svetu. Groupon s pomočjo skupinskih nakupov zagotavlja ogromne popuste in hkrati pomaga podjetjem ter strankam. Dnevno po svetu ponudi več kot 1,000 posebnih ponudb.

Napovedne izjave

To sporočilo vsebuje napovedne izjave, ki vsebujejo tveganja in negotovosti, katerih dejanski rezultati se lahko bistveno razlikujejo od napovedanih. Dejavniki, ki lahko povzročijo ali pripomorejo k razlikam, brez omejitev vključujejo dejavnike, ki so zapisani pod naslovom "Risk Factors" in "Management's Discussion and Analysis of Financial Condition and Results of Operations" v registracijski izjavi podjetja na obrazcu S-1, kakor je bila spremenjena in vložena pri Komisiji za vrednostne papirje na dan 1. novembra 2011, in katere kopijo je mogoče dobiti z obiskom spletne strani podjetja za odnose z investitorji na http://investor.groupon.com ali na spletni strani SEC na www.sec.gov. Dejanski rezultati podjetja Groupon se lahko bistveno razlikujejo od napovedanih ali impliciranih, medtem ko sporočeni rezultati ne smejo biti razumljeni kot napoved prihodnje uspešnosti.

Ne zanašajte se na napovedne izjave kot na napovedi prihodnjih dogodkov. Čeprav smo prepričani, da so pričakovanja, izražena v napovednih izjavah, smiselna, ne moremo zagotoviti, da se bodo prihodnji rezultati, stopnje dejavnosti in učinkovitosti ali dogodki in okoliščine, ki se odražajo v napovednih izjavah, dejansko uresničile. Poleg tega niti mi niti katera koli druga oseba ne prevzema odgovornost za točnost in popolnost napovednih izjav. Podjetje Groupon ne prevzema nikakršne odgovornosti, da iz kakršnihkoli razlogov javno posodobi napovedne izjave po datumu tega sporočila za javnost in da prilagodi te izjave dejanskim rezultatom ali spremembam v pričakovanjih.

Kontakti

Groupon
Julie Mossler, +1-312-242-2033
direktorica za komunikacije
Julie@groupon.com

Vir: Groupon

To izjavo za javnost si lahko ogledate na:
http://www.businesswire.com/news/home/20120227005602/en