O-STA

Groupon začel poslovati na Tajskem

Pionir na svojem področju utrjuje svojo prisotnost na Tajskem

BANGKOK, Tajska - (BUSINESS WIRE) - Groupon (NASDAQ: GRPN), začetnik in vodilno podjetje na področju lokalne trgovine, je danes naznanil zagon Groupon Thailand. Stranke na Tajskem bodo na strani www.mygroupon.co.th enostavno odkrivale in uživale v najboljših ponudbah, vključno z najboljšimi aktivnostmi, hrano, znamenitostmi in nakupi.

Zaenkrat bo podjetje pokrivalo le področje Bangkoka, vendar načrtuje postopno širitev tudi v druga tajska mesta. Tajska je 47. država izven ZDA, kjer je Groupon prisoten.

"Zelo smo veseli, da lahko prednosti Groupona sedaj ponudimo tudi strankam in trgovcem na Tajskem," je povedal Damian Kemner, predsednik uprave Groupon Thailand. "Groupon tajskim potrošnikom omogoča, da izkusijo širok nabor osupljivih ponudb in izkušenj, ki jih ne bodo našli nikjer drugje. Z našimi izbranimi trgovci ustvarjamo ekskluzivne akcije, ki jim omogočajo edinstven dostop do naše baze strank, obenem pa smo ob zagonu novega podjetja deležni pozornosti trga."

Od svojega zagona novembra 2008 je Groupon spremenil lokalno trgovino s tem, da trgovcem po vsem svetu ponuja prvo marketinško platformo svoje vrste na svetu za pridobivanje novih kupcev ter upravljanje in rast njihovih podjetij. Družba se je povezala s sto tisoči podjetji po vsem svetu in trenutno vzdržuje bazo, ki zajema preko 33 milijonov aktivnih strank, ki so v preteklem letu kupile vsaj en Groupon.

Če si želite ogledati širšo ponudbo ali želite postati naš član, obiščite Groupon Thailand na www.mygroupon.co.th. Trgovci, ki jih zanima sodelovanje na Groupon Thailand, se lahko obrnejo na nas preko b2b@mygroupon.co.th.

O podjetju Groupon

Podjetje Groupon, ustanovljeno novembra 2008 v Chicagu, organizira dnevne ponudbe najboljših aktivnosti, hrane, znamenitosti in nakupovalnih možnosti v 48 državah po vsem svetu. Groupon sodeluje z izbranimi poslovnimi partnerji in ustvarja ponudbe, ki so dobre tako za trgovce kot uporabnike, in vsak dan pripravi več kot 1.000 ponudb po vsem svetu. Če se želite naročiti na najboljše ponudbe v svojem mestu, obiščite www.mygroupon.co.th.

Kontakti

Kontakt za medije:

Groupon Thailand

Chonreutai Dao-ngern

Vodja marketinga in komunikacij

telefon: +66 (81) 402 9876

email: chonreutai@mygroupon.co.th

ali

Groupon

Heather Dickinson

Direktorica mednarodnih komunikacij

telefon: +44 77 8856 4810

email: heatherd@groupon.com

Vir: Groupon

Distribuira Business Wire

Za ogled tega sporočila na internetu obiščite:

http://www.businesswire.com/news/home/20120227005025/en