O-STA

Sporočilo za javnost Celjskih sejmov

Pozdravljeni,

Čez dva dni, natančneje 14. marca ob 11. uri (Modra dvorana) na celjskem sejmišču odpiramo sejemski četvorček na kolesih, natančneje 13. Avto in vzdrževanje, 5. Moto-Boom, 3. Razstavo gospodarskih vozil in 4. sejem Logotrans.

Življenje na kolesih bomo lahko doživljali ves konec tedna, do vključno nedelje, 17.3., vsak dan med 9.30 in 18.30 uro. Za medije, novinarje, fotoreporterje in snemalce ter druge predstavnike medijev bo od četrtka na voljo tudi Press center, kjer boste lahko uredili akreditacijo in dobili informacije o dogajanju na sejemskem četvorčku. Press center bo na standardni lokaciji v upravni stavbi celjskega sejma na Dečkovi 1 v Celju, kjer je tudi glavni vhod na sejmišče. Sicer pa bo dostop tudi primerno označen.

Sicer pa mi vaše želje po akreditaciji lahko pošljete danes in jutri že po elektronski poti in press izkaznice vam bomo pripravili vnaprej. Prosim, da poleg medija, ki ga zastopate, navedete še ime in priimek, funkcijo, ki jo opravljate (novinar, fotoreporter, urednik....)in predvideni dan obiska.

za tiste, ki ste to že storili, zadnje obvestilo ne velja.

PRESS CENTER (med 14. in 17.3.2002):