O-STA

Izšel je Vodnik kampov in postajališč 2012

Izšel je novi Kamping in karavaning vodnik Evrope 2012 v slovenskem jeziku, ki vključuje preko 3500 kampov in 2500 postajališč za avtodome na 480 straneh. Tako boste lahko na enem mestu našli kampe in postajališča za avtodome po vseh evropskih državah, vodnik pa vključuje tudi podatke za države Bližnjega vzhoda in zahodne Afrike.

V novi izdaji vodnika so podatki iz prejšnjih izdaj posodobljeni, dodane so fotografije kampov in postajališč, izločeni so bili kampi, ki ne obratujejo več in dodani nekateri novi kampi in postajališča. Pri izbiri kampov, še posebej v krajih, kjer jih je več, imajo prednost tisti, ki obratujejo vse leto in tisti, ki nudijo storitev Camper Stop. Na ta način vodnik izpolnjuje najširši spekter pričakovanj različnih uporabnikov.

Vodnik vključuje vse pomembnejše informacije o posameznih kampih, njihovo GPS lokacijo in cenovni okvir, v katerega kamp sodi, za tretjino kampov pa tudi fotografijo. Na zemljevidih posameznih držav so vrisane ikone s številkami, vas napotijo do pravega opisa kampa ali postajališča. Tako si boste uporabniki laže predstavljali, koliko izbire za prenočevanje imate na vaši poti.

Več informacij