O-STA

V Celje prihaja komedija Mesto na Ex

Veliko smeha in zabave z odličnimi igralci

Celje, 28. 2. 2012, Zavod Celeia Celje in KUD Boom Teater vabita v četrtek, 8. marca 2012 ob 20.00 v Celjski dom na Krekov trg 3 na ogled odlične komedije Mesto na Ex, v kateri igrajo: Nina Ivanič, Alenka Tetičkovič, Maja Martina Merljak, Tina Uršič, Klemen Mauhler, Gregor Cesar in Miki Bubulj. Tekst: Miki Bubulj in igralci predstave. Režija:Miki Bubulj.

Cena vstopnice: 15 EUR. Predprodaja in prodaja vstopnic: TIC Celje, Krekov trg 3, tel.: 03 42 87 936, 03 49 25 081, e-pošta:tic@celje.si in prodajna mesta Eventima po Sloveniji.

Zaročenca Alenka in Bubi proslavljata svoje zadnje proste dneve pred poroko v različnih ampak sosednjih si lokalih, ki imata istega lastnika. Zaradi nastale recesije je lastnik združil oba lokala pod isto streho. Zabavi, ki naj bi ostali večna skrivnost med bodočima zakoncema, tako ločijo le nihajna vrata in natakarjeva zbranost. Z vsakim exom je družba vse bolj glasna, natakarjeva zbranost manjša, napetost vse večja in skrivnost bližja k razkritju.

Predstava vsebuje vse elemente nepozabne dekliščine in fantovščine. Sočne debate, veliko petja, plesa in smeha ter striptiza v omenjenih okoliščinah, bodo v gledalcu vzbudile željo, da bi bil na tovrstni zabavi. Vsem bodočim mladoporočencem bo predstava v odličen razmislek za njihove prihajajoče dni, poročeni pa se boste spominjali svojih ukan in zvijač zadnjih podvigov nezakonskega stanu.

V priponi prilagamo tudi fotomaterial

Na sliki igralci (iz fotoarhiva Boom Teatra)