O-STA

Izšla je nova revija Družinska doživetja!

V prvem tednu marca je izšla nova revija "Družinska doživetja". Gre za revijo namenjeno aktivnim družinam z otroki, starimi od 5 do 15 let. Takšnim, ki rade same raziskujejo svet, tistim, ki imajo raje organizirane izlete, družinam, ki so avanturistično naravnane ... skratka družine in vsak družinski član bodo zagotovo našli kaj zase. Sploh zato, ker takšne ali podobne revije na trgu še ni.

Ena od glavnih posebnosti revije je, da jo soustvarja otroški uredniški odbor. Vsebina je torej zastavljena tudi po idejah, željah in potrebah otrok. Poleg tega pa ne gre za vsebino, ki jo je mogoče najti v klasičnih vodnikih. V uredništvu izhajajo iz lastnih doživetij, iz doživetij sodelavcev in njihovih družin.

"Prva številka je pomladno obarvana. Prinaša obsežen koledar spomladanskih dogodkov, zanimive reportaže iz Toskane, Berlina in Barcelone, foto natečaj, nagradni kviz. Za bralce smo preverili, katere so glavne adrenalinske novosti, se z družino Bračko podali okoli sveta ter kot posebnost pripravili 3D reportažo s priloženimi očali. Poleg tega smo zbrali še celo vrsto koristnih informacij, nasvetov, napotkov, namigov ... kar preveč jih je, da bi jih našteli. Revija bo prava prijateljica na poti ali za krajšanje kakšne proste urice," je ob izidu prve številke revije Družinska doživetja povedala urednica Katja Lesjak.

Revija bo izšla 4-krat na leto, in sicer na pragu vsakega novega letnega časa. Naročiti jo je mogoče na www.druzinska-dozivetja.si, posamezne številke pa so na voljo na vseh bolje založenih prodajnih mestih (bencinske črpalke, trafike, trgovski centri, ...).