O-STA

Zavod Celeia Celje izdal novo vstopnico za dnevni obisk Starega gradu Celje

Vstopnica z veliko popusti lokalnih ponudnikov turističnih, kulturnih in gostinskih storitev

Celje, 9. marec 2012, Zavod Celeia Celje je izdal novo vstopnico za dnevni obisk Starega gradu Celje. Vstopnica po ceni 2 EUR poleg tega, da še vedno vsebuje kupon s katerim lahko obiskovalec izkoristi 1 EUR konzumacije v Kavarni Veronika na Starem gradu Celje, prinaša vrsto drugih ugodnosti. Obiskovalcem namreč ponuja raznolike popuste pri različnih ponudnikih v mestu Celje in bližnji okolici (Šmartinsko jezero in Celjska koča), ki jih lahko koristijo do 31.12.2012.

Nova vstopnica, ki je že na voljo, je rezultat odličnega sodelovanja Zavoda Celeia Celje z ostalimi ponudniki turističnih, kulturnih in gostinskih storitev v mestu Celje. Vsi sodelujoči v projektu namreč verjamejo, da lahko s povezovanjem dosežejo še boljše učinke v turizmu in skupaj kreirajo kvalitetno turistično ponudbo mesta Celje.

Z novo vstopnico želimo spodbuditi obisk tudi ostalih turističnih atrakcij v mestu Celje (popusti pri nakupih v muzejskih trgovinah), povečati potrošnjo v gostinstvu (popusti na gostinske storitve ali gratis napitki/tortice) in obuditi obisk mestnega jedra nasploh. Menimo, da bo vstopnica z številnimi ugodnostmi dobro sprejeta tudi med Celjani, saj jim omogoča koriščenje popustov na priljubljenih lokacijah, ki ji radi obiskujejo v svojem prostem času. Ponudniki, ki so se odločili za sodelovanje, so naslednji: Pokrajinski muzej Celje, Muzej novejše zgodovine Celje, Mestni kino Metropol, Gostilnica La Storia, Gostilna pri Kmetec, Restavracija Trač, Pivnica Friderik & Veronika, Kuba Kafe, Pravljična PIKNIK VASICA Zelen dol, Ladjica Jezerska kraljica, Pušn šank Pr' Tini, Hotel Celjska koča, Hotel Faraon, Hotel Evropa, MCC Hostel in Hotel Štorman. Pri izboru ponudnikov za sodelovanje smo se osredotočili na območje starega mestnega jedra in med obiskovalci ter meščani priljubljeni lokaciji Celjske koče in Šmartinskega jezera. Pri izboru gostinskih ponudnikov pa smo k sodelovanju povabili tiste gostince, ki ponujajo tudi prehrano.

Več info: Urša Dorn, Svetovalka za turizem, tel.: 03 42 87 935, e-posta:ursa.dorn@celje.si