O-STA

Čez nekaj dni priznanja za "NAJ smučišče" in "NAJ welness" 2011/2012

V podjetju AA-Press (prej Alpe Adria Media Marketing) so tudi v zimski sezoni 2011/2012 pripravili izbor najbolj priljubljenih smučarskih centrov. Akcija je potekala 21. sezono zapored, že v jesenskih mesecih pa je stekel tudi 4. izbor za "Naj wellness". 14 wellness centrov je prejelo dobrih 30.000, 81 smučarskih centrov pa 40.000 glasov. Razglasitev najboljših smučarskih in wellness centrov bo tokrat v ljubljanskih Križankah, v petek, 13. aprila 2012.

"Ne le gospodarska kriza, tudi izredno slabe vremenske razmere, so zaznamovale minulo zimo na slovenskih smučiščih. To se je poznalo tudi v izboru za "Naj smučišče", ki smo ga pripravili že 21. leto zapored," je o akciji povedala Barbara Boh, izvršna namestnica direktorja družbe AA-Press ter dodala, da so, kljub težkim razmeram, v uredništvu vseeno prejeli več kot 40.000 tisoč glasov. "To je sicer nekoliko manj kot lani, vendar v sorazmerju z manjšim številom smučarjev, ki so obiskali domača smučišča," je še pojasnila Bohova.

Sicer so v akciji dosedanjim trem kategorijam (mali, srednji in veliki smučarski centri), letos dodali še novo, kategorijo snežnih parkov.

Že zgodaj jeseni 2011 pa se je začel sicer eden najmlajših izborov pod okriljem družbe AA-Press, izbor "Naj wellness". "Na področju wellnessa tudi naš izbor sledi pozitivnim trendom, ki jih beležijo slovenska termalna zdravilišča. Če so v 3. izboru wellness centri prejeli dobrih 8.000 glasov, so jih letos že več kot 31.000. "Tu ocenjevanje poteka nekoliko drugače kot v ostalih izborih "Naj". Ocenjujejo tako obiskovalci, kot tudi strokovna komisija. Po novem pa so se med seboj ocenjevali tudi wellness centri," je o akciji "Naj wellness" povedala Barbara Boh. Priznanja bodo podeljena najboljšim centrom v treh različnih kategorijah (turizem veliki, turizem mali in rezidenti), posebej pa bodo razglašeni tudi zmagovalci po izboru strokovne komisije.

Razglasitev najboljših smučarskih in wellness centrov 2011/2012 bo tokrat potekala v prestolnici, v ljubljanskih Križankah, in sicer v petek, 13. aprila 2012.