O-STA

Supradyn v večjem pakiranju za še več energije

Osebe, ki živijo zelo aktivno ali intenzivno, v fizičnem ali intelektualnem smislu, lahko svojo učinkovitost izboljšajo z uravnoteženim uživanjem vitaminov in mineralov. To velja tudi za športnike, ki hranilne snovi izgubljajo s znojenjem in morajo za ohranjanje kar največje fizične kondicije povečati uživanje vitaminov in mineralov.

Poleg že znanih posledic akutnega pomanjkanja vitaminov veljajo v zadnjem času tudi nova spoznanja o pomenu uživanja ustrezne količine vitaminov za preprečevanje bolezni in vzdrževanje dobrega zdravja ter telesne in duševne zmogljivosti. Pri tem so nam v pomoč prehranska dopolnila Supradyn, ki jim zaupamo že 50 let.

Supradyn energija Q10 v obliki navadnih ali šumečih tablet nudi vse vitamine ter odličen nabor mineralov in elementov v sledeh. Ob uravnoteženi prehrani ta multivitaminski pripravek z minerali in koencimom Q10 pomaga k višji ravni energije in vitalnosti za vsakodnevne naloge, za njegovo polno učinkovanje pa zadostuje ena tableta na dan.

Šumeče tablete Supradyn Q10 so odslej na voljo v večjem pakiranju po 30 tablet, ki zadostuje za ves mesec, obenem pa nudi ugodnejšo ceno na tableto. Šumeče v primerjavi s filmsko obloženimi tabletami odlikujejo hiter začetek delovanja, boljša absorbcija ter prijeten okus pomaranče in pasijonke; hkrati pa s pitjem šumečih tablet v telo vnašamo dodatno tekočino in se izognemo temu, da bi tableto morali pogoltniti. Izdelki Supradyn energija Q10 so namenjeni aktivni populaciji, saj s svojo specifično sestavo in dodatkom koencima Q10 aktivirajo telesno energijo. Koencim Q10 ima namreč pomembno vlogo pri tvorbi celične energije, poleg tega pa je tudi najmočnejši antioksidant.