O-STA

SRC.SI sodeluje na 7. NT konferenci

Podjetje SRC.SI, eden največjih slovenskih Microsoftovih partnerjev, se bo med 6. in 9. majem predstavilo na 7. NT konferenci v Portorožu. Poleg razstavnega prostora in predstavitve svojih izdelkov bodo strokovnjaki podjetja SRC.SI sodelovali tudi kot predavatelji, saj bodo na številnih predavanjih predstavili svoje znanje in izkušnje.

7. NT konferenca bo potekala med 6. in 9. majem v Portorožu, predstavlja pa enega izmed najpomembnejših dogodkov na področju informacijskih tehnologij v Sloveniji. Podjetje SRC.SI sodi med najpomembnejše slovenske Microsoftove partnerje, kar je posledica dolgoročnega strateškega sodelovanja med podjetjema.
V podjetju SRC.SI so na osnovi Microsoftove tehnologije razvili aplikacije, ki omogočajo vodenje in spremljanje poslovnih procesov tudi v najbolj zahtevnih poslovnih okoljih. V SRC.SI združuje svoje znanje največja ekipa visoko usposobljenih strokovnjakov s področja Microsoftovih tehnologij v Sloveniji, v njihovem pooblaščenem izobraževalnem centru pa znanja podaja 9 predavateljev s statusom MCT.

"SRC.SI je istočasno tudi Microsoft Gold Certified Partner za področje izgradnje velikih sistemov (Enterprise Systems) in pooblaščeni izobraževalni center Microsoft Technical Education Center,« je povedal Ivan Žerko, predsednik uprave podjetja SRC.SI. »SRC.SI je bilo eno izmed prvih podjetij v regiji EMEA, ki je pridobilo naziv Microsoft Gold Certified Partner (sedmo v Evropi oziroma sedemindvajseto na svetu!), s čimer dokazujemo strokovno usposobljenost za izdelavo celovitih rešitev na Microsoftovih tehnologijah."

Na razstavnem prostoru bo SRC.SI predstavljal svoje rešitve na Microsoftovi platformi, med katerimi je tudi sistem za upravljanje odnosov s strankami, SRC.SI Palača. Gre za programsko rešitev, ki omogoča avtomatizacijo poslovnih procesov, povezanih z obravnavo poslovnih partnerjev podjetja. SRC.SI Palača je izdelana na platformi Microsoft Office 2000/XP ter sporočilnem strežniku Microsoft Exchange.

Strokovnjaki podjetja SRC.SI bodo imeli na NT konferenci naslednja predavanja:

Ponedeljek, 6.5.2002

- SharePoint Team Services, Jurij Jerele; Dvorana Aurora, 10:00
- Razvoj rešitev z Officeom XP, Marko Zajc; Dvorana Aurora, 11:00
- Implementacija Windows 2000 v Elektro Slovenija, Robert Gorjak, SRC.SI, dr. Boštjan Gspan, ReproMS; Dvorana Daphnia, 12:00
- Kaj zmore Outlook XP, Marko Zajc; Dvorana Aurora, 12:00
Torek, 7.5.2002

- Programiranje ADSI za sistemske administratorje, Tadej Vidrih; Dvorana Emerald2, 11:00
- Programiranje ADSI za sistemske administratorje, Tadej Vidrih; Dvorana Emerald2, 12:00
- Upravljanje dokumentov, Jurij Jerele, Marko Zajc; Dvorana Aurora, 11:00
- Podpora projektnemu vodenju, Jurij Jerele; Dvorana Aurora, 12:00
- Upravljanje in nadzor sistemske infrastrukture, Beno Oražem, Martin Mlakar; Dvorana Emerald2, 16:30
- Upravljanje in nadzor sistemske infrastrukture, Beno Oražem, Martin Mlakar; Dvorana Emerald2, 17:30
- MS Exchange preko strežnika ISA v internet, Peter Zdovc; Dvorana Aurora, 15:30
Sreda, 8.5.2002

- Otvoritveno predavanje, sodelujeta Marko Zajc in Jurij Jerele; Dvorana Emerald1 in Emerald2, 9:00
- Vzpostavitev strežnika ISA v Enterprise okolju, Stanimir Vasič; Dvorana Emerald2, 15:30
- MS Exchange 2000: varna izmenjava elektronske pošte, Peter Zdovc, Stanimir Vasič; Dvorana Emerald2, 17:30


O podjetju

Podjetje SRC.SI je vodilni sistemski integrator v Sloveniji, čigar začetki segajo v leto 1987. Osnovna dejavnost SRC.SI je sistemska integracija tehničnih in poslovnih rešitev na sodobnih tehnoloških platformah. Svojo ponudbo zaokrožuje z vzdrževanjem, s podporo končnim uporabnikom in z izobraževanjem. Prisotni so v več kot 100 podjetjih, bankah, zavodih in javni upravi. Dolgoročno partnerstvo z naročniki govori o tem, da je na tisoče uporabnikov storitev zadovoljnih, kar jih usmerja k nenehnemu razvoju in obvezuje, da posebno pozornost posvečajo kakovosti izdelkov in storitev.