O-STA

Poletje v Celju Knežjem mestu na Starem gradu Celje: Sašo Hribar show 16. 8. 2012 ob 21.00

Četrtek, 16. avgust 2012

21.00 STARI GRAD CELJE

KOMEDIJE NA STAREM GRADU CELJE: SAŠO HRIBAR SHOW

Avtorski projekt Saša Hribarja

Cena vstopnice: 13,5 EUR in 15 EUR. Predprodaja in prodaja vstopnic: TIC Krekov trg 3, tel. 03 42 87 936, 03 42 87 936, e-pošta:tic@celje.,si, Petrol in www.eventim.si ter eno uro pred predstavo na Starem gradu Celje. V primeru slabega vremena bo prireditev v Celjskem domu.

Sašo Hribar kot ga še ne poznate! Ne pričakujte remaka ukinjenega televizijskega Hri-bara, niti ne odrske različice Radia Ga-ga! Sašo Hribar, za nekatere živa legenda, za druge trn v peti, na odru preseneti z iskreno izpovedjo lastne življenjske zgodbe. Vsebino svoje duše izlije s pomočjo akustične kitare in ob podpori "legendarnih glasbenih gostov" dokaže, da nima le izjemnega talenta za imitacijo, humor in satiro, ampak tudi glas, ob poslušanju katerega se marsikomu naježi koža.

Zavod Celeia Celje v sodelovanju s SiTi Teater BTC iz Ljubljane

INFORMACIJE NA WWW.CELEIA.INFO ter pri posameznih organizatorjih prireditev.

Poslušajte Radio Antena (ekskluzivni radijski pokrovitelj Poletja v Celju, knežjem mestu 2012), berite Novi Tednik (ekskluzivni pokrovitelj Poletja v Celju, knežjem mestu 2012 v tiskanem mediju), obiščite Celje.Info (pokrovitelj Poletja v Celju, knežjem mestu v spletnem mediju) kjer lahko dobite cenejše ali brezplačne vstopnice za obisk dogodkov na Starem gradu Celje.

Če želite zadeti brezplačno vstopnico za obisk odličnih glasbenih in gledaliških dogodkov obiščite tudi Facebook profil Stari grad Celje.