O-STA

Začetek sezone za "Lyoness European Juniors League"

Lyoness od zdaj podpira evropsko mladinsko nogometno ligo, ki se imenuje "Lyoness European Junior League", in predstavlja mednarodno nogometno ligo za mlade talente iz Avstrije, Madžarske in Slovenije. Prvo tekmo so že odigrali 28. julija 2012 v Ljubljani.

Gradec, 06. 09. 2012. Lyoness, mednarodna in medbranžna nakupovalna skupnost, bo naslednja tri leta sponzorirala leta 2009 ustanovljeno evropsko mladinsko ligo za U15 in U17 tekmovalce ter ji posodila svoje ime: "Lyoness European Juniors League". Deset moštev, ki sodelujejo na prvenstvu, prihaja iz Avstrije, Madžarske in Slovenije. Sodelujoča moštva iz Slovenije so NK Maribor, NK Domžale, ND Mura 05, NK Simer Šampion/Jarenina in NK Interblock Ljubljana.

"Lyoness European Junior League" (Lyoness EJL) ima cilj, sodelujočim moštvom omogočiti mednarodno primerjavo, in sicer na osnovi celoletnega prvenstva in ne zgolj v okviru prijateljskih tekem. S podporo Lyoness-a se bo tako ta nogometna liga postavila na profesionalno raven. Rezultate iger ter dodatne informacije o Lyoness EJL najdete na uradni spletni strani www.europeanjuniorsleague.com.

Lyoness EJL upravlja nogometna akademija HIB Liebenau, katero so obiskovali tako nacionalni kot tudi internacionalni nogometni talenti, kot so Zlatko Junuzović (Werder Bremen) ali Mario Sonnleiter (Rapid Wien). Najmlajši talent akademije je Valentino Lazaro (Red Bull Salzburg), ki je prav tako že sodeloval pri Lyoness EJL ter le to izkoristil kot odskočno desko za svojo profesionalno nogometno kariero.

O Lyoness-u

Lyoness je medbranžna in mednarodna nakupovalna skupnost ter program zvestobe za regionalno, nacionalno in internacionalno trgovanje. Lyoness je prisoten v 28 evropskih državah, v ZDA, Kanadi, Združenih arabskih emiratih, Katarju, južni Afriki, Braziliji, Hongkongu, Macau, Avstraliji in na Filipinih. Trenutno ima Lyoness približno 2,2 milijona članov, ki koristijo Lyoness ugodnosti na 150.000 prodajnih mestih pri več kot 20.000 partnerskih podjetij.

Več informacij o Lyonessu najdete na www.lyoness.si

Fotografija:

Pilz Arno, Bosankic Tomislav, Schmelzer Lukas, Gassmann Jan und Gabbichler Lukas (iz leve proti desni) iz U15 moštva AKA HIB Liebenau. Vir: AKA HIB Liebenau

Informacije:

Silvia Weihs
Lyoness Management GmbH
Tel: +43 664-85 55 241
E-Mail: silvia.weihs@lyoness.ag