O-STA

Do zdravih stopal v treh tednih

Nov izdelek za zdravljenje glivične okužbe stopal

V toplejših mesecih, ko se bosi zadržujemo na bazenih, v skupnih garderobah ali hotelskih sobah, lahko hitreje pride do glivične okužbe stopal.

Srbenje med prsti na nogah, luščenje kože, mehurčki, boleče razpoke in neprijetne vonjave so lahko znak glivične okužbe stopala. Okužba je pogostejša pri športnikih (tekačih, nogometaših, plavalcih), starejših in osebah s sladkorno boleznijo, sicer pa lahko vsak izkusi glivično okužbo stopal. Če glivično okužbo spremlja tudi neprijeten vonj, pomeni, da smo se verjetno okužili tudi z bakterijami. Ker se naše zdravje odraža tudi na koži, je zdravljenje glivičnih okužb nujno, saj okužba sama ne izzveni, ampak se slabša.

Z novo protiglivično kremo Canespor je zdravljenje zelo enostavno, saj zadostuje, da kremo na prizadeto kožo nanesemo enkrat na dan - najbolje zvečer pred spanjem. Krema Canespor vsebuje bifonazol, ki zdravi kožne mikoze, ki jih povzročajo dermatofiti, kvasovke, plesni in druge glivice. Dokazano je, da krema Canespor učinkovito zdravi glivične in mešane glivično-bakterijske okužbe stopala. Neprijeten vonj, ki ga bakterije povzročajo, hitro izgine.

Vsakodnevno zdravljenje glivične okužbe stopal in okužbe med prsti običajno traja tri tedne, z redno uporabo pa preprečimo tudi, da bi se okužba ponovila. Krema Canespor hitro zmanjša vnetje, odstrani glavne povzročitelje okužbe, deluje pa hitro in učinkovito.

Več na www.canespor.si.