O-STA

Allied Telesyn predstavil novo programsko orodje za upravljanje omrežij

Na Javi temelječa rešitev AT-VIEW PLUS omogoča upravljanje ter nastavljanje vseh izdelkov podjetja Allied Telesyn, obenem pa podpira tudi druge standardne platforme, kot so HP OpenView, Tivoli in ostale.

Dunaj, 21. maj �- Podjetje Allied Telesyn je danes predstavilo prvo v nizu prihajajočih mrežnih upravljavskih rešitev, orodje AT-View Plus. Novi izdelek je združljiv z ostalimi industrijskimi standardi s področja upravljanja mrežnih naprav, kot npr. OpenView podjetja HP, Tivoli, CA/TNG ali pa SNMPc iz podjetja Castle Rock, medtem ko na Javi zasnovana arhitektura zagotavlja prilagodljivost rešitve tako uporabi v manjših podjetjih kot tudi zahtevnejšim upravljavskim nalogam v največjih omrežjih.

AT-View Plus samodejno poišče vse v omrežju nameščene naprave, ki jih uporabnik s pomočjo preprostega grafičnega vmesnika lahko že takoj nato tudi nadzira in nastavlja. Nadzorna ter upravljavska orodja ponujajo napredne možnosti pregleda ter analize prometa v mreži po ravneh, saj tovrstne statistike mnogokrat pripomorejo k hitremu odkritju ter odpravi morebitnih težav s posameznimi deli omrežja, še preden te začno vplivati na delovanje celotnega sistema.

ťRešitev AT-View Plus je bila narejena s pomočjo Jave predvsem zato, ker ta tehnologija omogoča izdelavo platformsko neodvisne aplikacije, ki jo je poleg vsega še enostavno vzdrževati ter upravljati,Ť je dejal Francesco Salamida, vodja italijanske podružnice razvojnih laboratorijev podjetja Allied Telesyn. Rešitev AT-View Plus je že na voljo za okolji Unix in Windows, povsem enostavno pa jo bo moč prilagoditi tudi šele prihajajočim sistemskim platformam.

AT-View Plus bo na voljo v eni sami različici za vse družine izdelkov iz podjetja Allied Telesyn.

IzdelekCena
AT-View Plus �- polna cena879.303 SIT
Nadgradnja s starejših različic561.564 SIT
Zgoščenka s preizkusno različico30 dni zastonj

O PODJETJU:

Allied Telesyn je vodilni izdelovalec najsodobnejših, cenovno ugodnih mrežnih tehnologij. Od ustanovitve leta 1987 podjetje razvija na protokolu IP temelječe mrežne komponente za večnamensko rabo v poslovnih, izobraževalnih in ostalih okoljih. Paleta izdelkov podjetja Allied Telesyn sega od preprostih mrežnih vmesnikov, razdelilnikov ter pretvornikov do večslojnih stikal in pretvornikov za gigabitni Ethernet, brezžičnih sistemov ter DTM in WDM rešitev za omogočanje dostopa do zvočnih, video ali podatkovnih vsebin v realnem času. Tako podpora izdelkom kot dodelan nabor storitev podjetja Allied Telesyn sta zasnovana tako, da uporabniki lahko enostavno sledijo rastočim zahtevam sodobnih širokopasovnih mrežnih infrastruktur. Spletna stran: www.alliedtelesyn.com.