O-STA

Nova prodajna strategija podjetja Allied Telesyn

Dunaj, 23. maj �- Premočrtna usmeritev podjetja Allied Telesyn v razvoj naprednih usmerjevalniških, CoreSwitching in Backbone 3-7 rešitev je razlog, da se je podjetje odločilo za novo strategijo odnosov s partnerji. Nova usmeritev bo omogočila izboljšan stik podjetja z vertikalnimi poslovnimi trgi, še zlasti na področju varnostnih ter VPN (Virtual Private Network) rešitev.

Nova strategija predvideva tri ravni partnerskega sodelovanja:

Pooblaščeni prodajalec

Ponudnik rešitev

Sistemski partner

Takšna usmeritev bo podjetju Allied Telesyn omogočila razširitev svoje partnerske mreže in kupcem približala celoten nabor rešitev tega podjetja, od naprav za dostop do interneta do načrtovanja MAN in WAN omrežij na ravneh Layer 3-7.

ťNova zasnova partnerske mreže je odgovor podjetja Allied Telesyn na rastoče zahteve vertikalnih poslovnih trgov, s posebnim poudarkom na zahtevah končnih uporabnikov, ki potrebujejo varne in zanesljive mrežne rešitve,Ť je dejal Luigi Barbavara, izvršni direktor za marketing pri podjetju Allied Telesyn. ťVse prevečkrat se zgodi, da tehnologija zaradi svoje kompleksnosti ni prav razumljena ter uporabljena in prav zato se zdi, da je zagotavljanje popolnih ter za uporabo pripravljenih rešitev edina prava pot do uspeha.Ť

Podjetje Allied Telesyn je, upoštevaje vplive vseh treh bistvenih parametrov (zemljepisni položaj, tržne razmere ter izdelki), razvilo končnim kupcem prilagojene rešitve in tako ustvarilo nove poslovne priložnosti za svoje partnerje, katerim zagotavlja popolno podporo njihovih lastnih tržnih strategij ter jim hkrati ponuja razširitev nabora izdelkov.

ťMožnost ustvarjanja novih poslovnih priložnosti za naše partnerje je največ, kar lahko ponudimo današnjim, hitro razvijajočim in spreminjajočim se trgom,Ť je dejal Piero Bottini, izvršni podpredsednik za marketing pri Allied Telesyn Europe. ťŽelimo utrditi odnose s svojimi partnerji, ki si prizadevajo za izpolnitev temeljnih vrednot vsakega podjetja, kot so močna usmerjenost v nadaljnji razvoj, poznavanje izdelkov ter rešitev in pozitiven pristop k tržnim aktivnostim v skladu z našo filozofijo: ťgrowing together to growing alwaysŤ.

O PODJETJU:

Allied Telesyn je vodilni izdelovalec najsodobnejših, cenovno ugodnih mrežnih tehnologij. Od ustanovitve leta 1987 podjetje razvija na protokolu IP temelječe mrežne komponente za večnamensko rabo v poslovnih, izobraževalnih in ostalih okoljih. Paleta izdelkov podjetja Allied Telesyn sega od preprostih mrežnih vmesnikov, razdelilnikov ter pretvornikov do večslojnih stikal in pretvornikov za gigabitni Ethernet, brezžičnih sistemov ter DTM in WDM rešitev za omogočanje dostopa do zvočnih, video ali podatkovnih vsebin v realnem času. Tako podpora izdelkom kot dodelan nabor storitev podjetja Allied Telesyn sta zasnovana tako, da uporabniki lahko enostavno sledijo rastočim zahtevam sodobnih širokopasovnih mrežnih infrastruktur. Spletna stran: www.alliedtelesyn.com.