O-STA

Konica Minolta je že tretjič zapored osvojila nagrado "Line of the Year"!

Že tretje leto zapored, je Konica Minolta osvojila prestižno in zelo zaželjeno nagrado "A3 MFP Line of the Year", ki jo podeljuje Buyers Laboratory Inc (BLI), vodilni globalni neodvisni laboratorij za testiranje produktov in rešitev informacijske tehnologije. Enkrat na leto BLI izda posebno priznanje proizvajalcem, katerih produkti so se na testiranjih izkazali kot najboljši.

Osvojitev nagrade A3 MFP Line of the Year že tretje leto zapored, daje strankam zaupanje, da so z uporabo zelo kakovostnih izdelkov (strojne in programske opreme) Konica Minolta v samem vrhu sodobne informacijske tehnologije, ter da uporabljajo produkte in rešitve, ki omogočajo maksimalen izkoristek ob minimalnem skupnem strošku lastništva. Z izjemnimi rezultati na ključnih področjih je jasno, da je Konica Minolta znamka, ki ji bodo v letu 2013 drugi ponudniki poskusili slediti in jo premagati.

"Ponosni smo, da nam je BLI ponovno namenil tako visoko priznanje, kar samo potrjuje našo vodilno vlogo na Slovenskem trgu. Prav tako čestitamo vsem uporabnikom Konica Minolta opreme za pravo odločitev, saj so se odločili za zmagovalce. Poleg tega pa je treba poudariti, da je Konica Minolta osvojila še mnogo individualnih nagrad (Pick of the Year Award), med drugim tudi za najnovejšo linijo barvnih aparatov bizhub C364, C454 in C554. BLI nagrade potrjujejo, da smo z razvojem svojih produktov in storitev na pravi poti. Tako svojim strankam nudimo najboljše, kar se lahko dobi na izjemno konkurenčnem trgu ponudnikov večopravilnih aparatov", pravi Matjaž Babnik, vodja tržnih komunikacij pri podjetju Konica Minolta Slovenija.

"Poleg sami tehničnih lastnosti smo upoštevali tudi širino proizvajalca oz ponudnika in njegovo sposobnost zagotavljanja kakovosti, primerne za širok spekter potreb kupcev. Kar je Konica Minolta dosegla s tretjo zaporedno nagrado za najboljšo linijo A3 večopravilnih aparatov, je skoraj brez primere," je povedal odgovorni urednik BLI Daria Hoffman. "V 26 letni zgodovini podeljevanja nagrad, je Konica Minolta le eden od dveh proizvajalcev, ki je nagrado osvojil tri leta zapored in edini proizvajalec, ki mu je to uspelo v zadnjem desetletju."

"Trenutna linija Konica Minolta A3 večopravilnih aparatov vključuje 12 aparatov, ki so osvojili individualne nagrade (Pick of the Year Award) in 14 aparatov, ki so prejeli oceno "zelo priporočljivo" (Highly Recommended rating)," je dejal George Mikolay, višji urednik za testiranje A3 večopravilnih (MFP) aparatov pri BLI. "Konica Minolta je osvojila individualne nagrade praktično v vsakem hitrostnem segmentu, vse do 75 odtisov na minuto, tako pri barvnih kot črno-belih aparatih. V letu 2013 bo Konico Minolto izjemno težko premagati."

Več o nagrajenih produktih in celotni ponudbi strojne ter programske opreme in storitev Konice Minolte si lahko pogledate na www.konicaminolta.si.