O-STA

Konica Minolta na CeBIT 2016!

Ljubljana, Slovenija, januar 2016

Konica Minolta je v zadnjih letih razvila in dodelala svoje rešitve za upravljanje z elektronskimi poslovnimi vsebinami (ECM - Enterprise Content Management). Na največjem svetovnem sejmu IT opreme - CeBIT, med 14. in 18. marcem 2016, bo predstavila najnovejše in najsodobnejše poslovne rešitve. Kot eden vodilnih ponudnikov svetovanja na področju dokumentnih in informacijskih rešitev, skupaj s povezanimi storitvami implementacije in upravljanja, bo Konica Minolta obiskovalcem CeBIT-a prikazala tipične ECM delovne procese in rešitve digitalne dobe. Pokazala bo, kako jih načrtujemo in vzpostavimo v praktični uporabi. Konica Minolta boste našli v hali 3 na stojnici 117.

Podjetja se čedalje bolj soočajo s preobilico informacij in nenehno rastjo števila dokumentov. Posledica je nestrukturirano shranjevanje dokumentov. Raziskave kažejo, da zato zaposleni porabijo do 50% več časa za iskanje določene vsebine, v vsej poplavi podatkov pa se tudi izgubi vsak štirinajsti dokument. Pravi odgovor na poplavo informacij in dokumentov so rešitve za upravljanje elektronskih poslovnih vsebin, ECM. Podjetja, ki uporabljajo ECM rešitve so na dobri poti digitalne transformacije in so bolj učinkovita, organizirana in produktivna.

"Konica Minolta razume potrebo podjetij po digitalni transformaciji in se trudi razvijati rešitve skupaj s strankami, tako da so njihovi digitalni delovni procesi optimalni za njihov način poslovanja" je razložil Matjaž Babnik, vodja marketinga, Konica Minolta Slovenija. "Veselimo se strankam predstaviti naše nove rešitve s področja upravljanja elektronskih poslovnih vsebin in priložnosti, pokazati dodatne prednosti, ki so posebej osredotočene na individualne potrebe podjetij, ki si želijo povečati svojo operativno učinkovitost.

V skladu s sloganom Konice Minolte za CeBIT: "You want to go digital. We will get you there.", bodo imeli obiskovalci CeBIT-a priložnost ogleda simulacije procesov na področjih, kot je upravljanje z ePošto, upravljanje s pogodbami, in delovnim procesom obdelave in potrjevanja računov ali drugih dokumentov. Konica Minolta bo predstavila, kako lahko ECM sisteme integriramo v različne tipe delovnih procesov; od zajema dokumentov/vsebine in digitalnih procesov do arhiviranja.

Za več informacij obiščite: http://cebit2016.konicaminolta.eu.

Kontakt:
Matjaž Babnik
Vodja marketinga
Konica Minolta Slovenija
matjaz.babnik@konicaminolta.si