O-STA

Konica Minolta Slovenija, poslovna enota Maribor v novih prostorih!

Zaradi stalne rasti poslovanja ter uvedbe novih prodajnih programov in storitev, se je Konica Minolta Slovenija odločila, da preseli svojo poslovno enoto v Mariboru na novo lokacijo. S tem bodo učinkovito odgovorili na potrebe strank in svojim zaposlenim omogočili novo, sodobno okolje, v katerem bodo lahko maksimalno izkoristili svoj potencial.

Konica Minolta Slovenija od leta 2008 do danes beleži stalno, v povprečju 12% letno rast poslovanja. V enakem obdobju se je število zaposlenih povečalo s 33 na današnjih 44. Poleg tega je Konica Minolta Slovenija v tem času v prodajni program vpeljala celo vrsto novih strojnih produktov, programske opreme, storitev, rešitev in svetovalnega dela. Današnji prodajni program tako obsega prodajo in vzdrževanje:

· laserskih tiskalnikov in laserskih multifunkcijskih tiskalnikov za poslovno uporabo,

· laserskih sistemov za produkcijski/digitalni tisk,

· laserskih veliko-formatnih sistemov/tiskalnikov,

· inštrumentov za industrijsko metriko (spektrofotometri in podobno),

· poslovne IT infrastrukture,

· programske opreme (lastne in na primer od Microsofta),

· programske opreme za nadzor tiskalniške infrastrukture,

· programske opreme za nadzor IT infrastrukture,

· programske opreme za elektronsko poslovno upravljanje z dokumenti.

Znotraj vsakega od prodajnih kanalov, Konica Minolta Slovenija nudi tudi svetovanje, kjer ekipa strokovnjakov skupaj s stranko poišče optimalno in celovito rešitev za njeno poslovanje.

Vsled rasti, povečanja zaposlenih in povečanja prodajnega programa, je Konica Minolta Slovenija naredila prvi korak s selitvijo matične enote v Ljubljani leta 2011, temu pa je sedaj sledila še selitev poslovne enote v Mariboru.

"Selitev poslovne enote Maribor nam omogoča, da bomo našim strankam še bolj približali naš celoten prodajni program. Na novi lokaciji imamo razstavni prostor, kjer bodo stranke lahko videle in preizkusile večino produktov in rešitev, ki jih nudimo," je povedal Boštjan Kavčnik, direktor prodaje, Konica Minolta Slovenija.

"Novi prostori so za nas izjemna pridobitev. Omogočajo nam, da bomo svoje delo opravljali še bolj kvalitetno, tako na nivoju prodaje, kot svetovanja in vzdrževanja. Dejansko lahko stranko postavimo v prvi plan in se njenim potrebam in zahtevam v celoti posvetimo," je še dodala Tatjana Mravljak, vodja poslovne enote v Mariboru, Konica Minolta Slovenija.

Poslovno enoto Maribor lahko od 1. januarja 2016 najdete na:

Konica Minolta Slovenija, d.o.o.

Poslovna enota Maribor

Ulica Kraljeviča Marka 15, 2000 Maribor

Tel.: 02 320 53 67

Kontakt:
Matjaž Babnik
Vodja marketinga
Konica Minolta Slovenija
matjaz.babnik@konicaminolta.si