O-STA

Nagradi za bizhub C368 in bizhub 287!

Ljubljana, Slovenija, februar 2016

Konica Minolta je od Buyers Laboratory LLC (BLI) za barvni multifunkcijski tiskalnik bizhub C368 in črno-beli bizhub 287, prejela Winter Pick Award 2016 nagrado. Poglavitne kvalitete obeh produktov so vzdržljivost, produktivnost, prilagodljivost gonilnikov in možnost tiskanja iz mobilnih naprav. Kot neodvisno podjetje, ki ocenjuje pisarniško opremo in pisarniške aplikacije, BLI dvakrat letno najboljšim izdelkom in storitvam podeli nagrado Pick Awards.

"Kot eden vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev multifunkcijskih tiskalnikov, stalno stremimo k izboljšanju in dodajanju najsodobnejših funkcij", pravi direktor prodaje, Boštjan Kavčnik, Konica Minolta Slovenija. "Prejem BLI Pick award nagrade za kar dva nova multifunkcijska tiskalnika dokazuje, da smo na pravi poti. Z brezhibno integracijo, višjo produktivnostjo ter nižjimi stroški, smo našim strankam ponudili točno to, kar potrebujejo".

Multifunkcijska tiskalnika izstopata zaradi visoke prilagodljivosti, vzdržljivosti ter izredno hitrega tiskanja: bizhub C368 od 31 do 40 strani na minuto in bizhub 287 od 21 do 31 strani na minuto.

Po mnenju BLI, multifunkcijska tiskalnika uporabnikom olajšata vsakdanje poslovanje: "Tiskalnika bizhub C368 in bizhub 287 se odlikujeta po raznovrstnosti in vzdržljivosti ", pravi urednik BLI, George Mikolav in nadaljuje, "Uporabniški vmesnik je popolnoma prilagodljiv ter omogoča uporabnikom enostaven dostop do funkcij in delovnih procesov, ki jih uporabljajo pri vsakodnevnem delu. Dodano vrednost predstavlja tudi možnost tiskanja direktno iz mobilnih naprav. Tiskalnika se v vsej svoji veličini izkažeta z vsesplošno zanesljivostjo, nadpovprečno produktivnostjo, kratkim časom prvega izpisa, majhno velikostjo barvnih skeniranih dokumentov in možnostjo tiska veliko različnih tipov datotek".

BLI nagrajuje nadpovprečne produkte in rešitve na področju pisarniške opreme.Nagrado Pick Awards za najzmogljivejše strojne in programske produkte, BLI podeli dvakrat letno - poleti in pozimi. Produkti, ki zdržijo unikatne BLI-jeve vzdržljivostne teste prejmejo certifikat "Recommended" ali "Highly Recommended" in so kandidati za Pick Awards nagrado, ki pa jo prejme le najbolj zanesljiv in zmogljiv produkt. Kupci ter IT direktorji zaupajo BLI-jevim priporočilom že več kot 50 let.

Kontakt:
Matjaž Babnik
Vodja marketinga
Konica Minolta Slovenija
matjaz.babnik@konicaminolta.si