O-STA

In zmagovalec je ... bizhub C554 serija

Strokovnjaki in priznani oblikovalci so se odločili: bizhub C554 serija je osvojila svetovno nagrado "iF product design award 2013". Kriteriji za ocenjevanje in podeljevanje nagrade ne vključujejo le originalnosti in inovacij v oblikovanju/dizajnu, ampak v ozir vzamejo tudi funkcijske aspekte izdelka, kot na primer enostavnost uporabe, kvaliteto izdelave in materialov, okoljsko prijaznost in druge.

Poznaj enega, upravljaj z vsemi: enostavna uporaba

Info-Palette dizajn Konica Minolta aparatov bistveno poveča celotno uporabnost bizhub C554 serije (bizhub C554, bizhub C454, bizhub C364, bizhub C284, bizhub C224)). Pomembne operacije kot kopiranje, tiskanje, skeniranje in faksiranje so dostopne preko skoraj 23 cm velikega "multitouch" zaslona na dotik, kar omogoča enostavno uporabo, podobno tiszi na pametnih telefonih in tabličnih računalnikih.

Vsak aparat bizhub C554 serije uporablja enak grafični vmesnik (GUI) - sledeč konceptu "poznaj enega, upravljaj z vsemi". Ta koncept je uporabljen tudi pri drugih Konica Minolta aparatih, kot na primer pri bizhub C654 in bizhub C754. Še več, dodatna opcijska možnost prilagoditve zaslona in menijev osebnim potrebam in preferencam uporabnikov preko zavihka "My Tab", še poveča fleksibilnost novih sistemov.

Dizajniran za varčevanje z energijo: okoljska prijaznost

S to bizhub serijo, je Konica Minolta ponovno pokazala svojo okoljsko osveščenost: z zagotavljanjem zelenih tehnologij z manjšo porabo energije je negativni vpliv na okolje minimalen. Rezultat ni le okološko prijazen aparat z manjšim ogljičnim odtisom, ampak tudi drastično znižanje skupnih stroškov lastništva.

Funkcije kot skeniranje brez, da bi se aparat ogreval, ali dinamični eko časovnik, vodijo do optimizacije porabe energije. K dodatnem zmanjšanju porabe energije pripomore tudi uporaba naslednje generacije Simitri® HD polimeriziranega tonerja, ki za fiksiranje potrebuje nižje temperatute in tako manj energije.

Več o "iF"

Že 60 let je nagrada "iF product design award", kot blagovna znamka za superiorni dizajn, splošno sprejeta po vsem svetu. "iF" je bil ustanovljen kot mednarodni simbol za dosežke in presežke v oblikovanju. Za več informacij o "iF" sledite povezavi: iF Design

Dodatne informacije:
Matjaž Babnik
Tržno komuniciranje
Konica Minolta Slovenija, d.o.o.
Matjaz.Babnik@konicaminolta.si