O-STA

Podjetje Data vabi k sodelovanju v nagradni igri!

V podjetju Data d.o.o. se že vrsto let trudimo približati podjetništvo vsem, ki jih to zanima in bi želeli izvedeti več.

Verjamemo namreč , da je investicija v znanje najboljša naložba, saj je znanje tisti del bogastva, ki nam ga nihče ne more vzeti.

S tem namenom najavljamo novo nagradno igro, s katero lahko osvojite dnevne nagrade,

Potek nagradne igre :

· nagradna igra bo potekala izključno na spletni strani www.data.si/nagradna-igra-data

· enkrat tedensko bomo objavili novo poučno podjetniško vprašanje, na katero boste morali odgovoriti za sodelovanje v nagradni igri

· na voljo bo več odgovorov

· med vsemi sodelujočimi bomo vsak dan izžrebali enega srečneža, ki bo prejel manjšo nagrado (uro), ob koncu nagradne igre pa še enega srečneža, ki bo prejel glavno nagrado (seminar)

· nagrajenci bodo vsak dan objavljeni na naši spletni strani

· pravila nagradne igre si lahko preberete tukaj (http://data.si/nagradnaigra/pravilanagradneigre.html)

Tokratna nagrada igra bo potekala od 16.04.2013 do 23.04.2013, dnevna nagrada je ura, glavna nagrada pa seminar po izbiri (Spletna trgovina(http://data.si/izobrazevanja-dogodki/placljiva-izobrazevanja/spletna-trgovina-kaj-potrebujem/), Varstvo in zdravje pri delu (http://data.si/izobrazevanja-dogodki/usposabljanja/varstvo-in-zdravje-pri-delu/) in Potni nalogi(http://data.si/izobrazevanja-dogodki/placljiva-izobrazevanja/potni-nalogi/))

Vljudno vabljeni k sodelovanju!

Nagradno igro najdete na tej povezavi: Nagradna igra (http://data.si/nagradna-igra-data/)


Data d.o.o.