O-STA

"Normiranci", veste kakšne so vaše obveznosti?

V zadnjem času je pogosto slišati pojem "normiranec". Zagotovo ste že slišali da je to ugodna obdavčitev, hkrati se vam pa poraja vrsta vprašanj? Zavedamo se, da za vas ni vse tako preprosto kot se sliši, saj morate poleg skrbi za vaše poslovanje in razvoj podjetja, izpolnjevati tudi določene mesečne obveznosti.

Morebiti ste se tudi sami odločili za to vrsto obdavčitve, sedaj pa ne veste katere obveznosti morate izpolnjevati, kdaj, kam in kako?

Na podjetju Data d.o.o. smo pripravili seminar, kjer vam bomo jedrnato predstavili na kaj vse morate biti pozorni, ko postanete "normiranec". Bodisi so to mesečne obveznosti (kaj, kdaj in komu predložiti) ali splošne evidence, ki jih je treba voditi preko leta.

Tudi samo prepričanje, da vam ni potrebno voditi poslovnih knjig je zmotno. Znate izstaviti račun? Ali veste kako voditi register osnovnih sredstev? Ste seznanjeni z vsemi roki oddaj dokumentov, katerih podjetnik ne sme zamuditi? Ali veste, kako in kdaj postati zavezanec za DDV? Vse to boste izvedeli na seminarju.

Seminar je namenjen:
- novoustanovljenim podjetnikom "normirancem";
- bodočim podjetnikom;
- odgovornim v računovodskih in ostalih službah ter
- vsem ostalim interesentom.

Predaval bo vodja naše računovodske službe, stokovnjak na področju davkov in financ, gospod Jure Filip.

Vljudno vabljeni!

Več o seminarju lahko najdete na tej povezavi: Na kaj moram biti pozoren kot "normiranec"?

Avtorica: Urška Petrič, Data d.o.o.

Vabljeni tudi na ostale naše seminarje:
Kako obvladati podjetniški labirint?
Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo?
Potni nalogi